Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠλήθος κόσμου συνόδευσε την περιφορά του Επιταφίου των Κοιμητηρίων Ευόσμου

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την περιφορά του Επιταφίου των Κοιμητηρίων Ευόσμου

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την περιφορά του Επιταφίου των Κοιμητηρίων Δυτικής Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Η κίνηση των οχημάτων προς και από τα Κοιμητήρια ήταν τόσο μεγάλη, που χρειάστηκε η παρουσία της τροχαίας για την εξομάλυνση της κυκλοφορίας.

Στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών των Κοιμητηρίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Την περιφορά του Επιταφίου συνόδευσαν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, αντιδήμαρχοι, βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Η νεοσύστατη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου συνόδευσε την περιφορά του Επιταφίου και απέσπασε τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη και όλων των παραβρισκομένων, αφού η παρουσία της έδωσε άλλον τόνο στην ημέρα.

Με έγγραφό του ο Σύνδεσμος Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε θερμά τη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την παρουσία της, καθώς και τον πολιτικό της προϊστάμενο αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κορδελιού Ευόσμου, Παναγιώτη Καμπαρούδη.

Η Φιλαρμονική στον Επιτάφιο των Ιερών Ναών του Ελευθερίου Κορδελιού
Η Φιλαρμονική του Δήμου μας συνόδευσε την Περιφορά των Επιτάφιων
Φιλαρμονική και στρατιωτικό άγημα στον Επιτάφιο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ