Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο τέταρτος αντιδήμαρχος Πρασίνου έρχεται»

«Ο τέταρτος αντιδήμαρχος Πρασίνου έρχεται»

«Τι καθεστώς επικρατεί στην Υπηρεσία Πρασίνου», ρώτησε το δήμαρχο ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου Βασίλης Τσακαλίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022.

«Κατά κάποιον τρόπο με ειρωνευτήκατε όταν σας είπα ότι αλλάξατε τρεις αντιδημάρχους. Ο τέταρτος κοντεύει, έρχεται», συμπλήρωσε ο κύριος Τσακαλίδης, ενώ τόνισε πως είναι κατάντια να μιλάει η αντιδήμαρχος Πρασίνου με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και να μην υπάρχει άμεση επαφή και συνεργασία.

Ο Βασίλης Τσακαλίδης ζήτησε από το δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος, αλλά όχι όπως επιλήφθηκε του θέματος με το μηχάνημα του καταστροφέα, με το οποίο μετά από ενάμιση μήνα δεν έχει γίνει τίποτα.

Απευθυνόμενος στην αντιδήμαρχο Πρασίνου ο κύριος Τσακαλίδης της είπε να βρει τρόπο να συνεργαστεί με την Υπηρεσία και αν δεν μπορεί, να βρει έναν άλλον τρόπο προκειμένου να διευκολύνει και πολύ κόσμο. Ο πρώην αντιδήμαρχος υπονόησε την παραίτηση της κυρίας Αθανασιάδου.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ