Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠανελλήνιοι Πρωταθλητές οι Έφηβοι της Ομάδας Μπάσκετ 10Academy

Πανελλήνιοι Πρωταθλητές οι Έφηβοι της Ομάδας Μπάσκετ 10Academy

Δεν σταματά να μετρά μετάλλια και διακρίσεις η ομάδα 10Academy, που τη φετινή χρονιά έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή, κατακτώντας επάξια πρωταθλήματα και νίκες σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Μετά την ομάδα μπάσκετ των ανδρών που πριν από λίγες μόλις εβδομάδες στέφθηκε  πρωταθλήτρια στη Γ΄ Εθνική,  πανηγυρίζοντας την άνοδο της στη Β΄ Εθνική, και μετά την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ  στη Β’  Εθνική Κατηγορία, τα σκήπτρα της νίκης πήραν οι έφηβοι της  10Α, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2021/2022.

Η κατάκτηση του τροπαίου που φέρνει την 10Academy  πρώτη σε όλη την Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη κατηγορία των Εφήβων μας γεμίζει με μεγάλη συγκίνηση” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τον αγώνα που έδωσαν. Συγχαίρουμε τους προπονητές και τους γονείς που είναι οι αφανείς ήρωες αυτής της χρυσής επιτυχίας. Ευχαριστούμε τον Νίκο Χατζηβρέττα που συνεχίζει μέσα από το έργο του να μεταλαμπαδεύει τις αξίες του αθλητισμού. Είμαστε περήφανοι για όλους!”.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ