Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο κόστος της συνάθροισης των τρικύκλων της Υπηρεσίας Πρασίνου στην πλατεία…

Το κόστος της συνάθροισης των τρικύκλων της Υπηρεσίας Πρασίνου στην πλατεία…

…ή τα καλά και συμφέροντα της παράταξης Μανδαλιανού!

Αυτή η επιλεκτική προσέγγιση του κόστους από τη διοίκηση Μανδαλιανού τσακίζει κόκαλα. Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, μετά την αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος που αναφέρθηκε στο κόστος για τους δημότες της συνάθροισης των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πρασίνου στο δημαρχείο προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προϊσταμένη τους, το ίδιο έκανε κι ο δήμαρχος λέγοντας τα εξής:

«Τρίκυκλα πρασίνου στην πλατεία. Πραγματικά αυτή η συνάθροιση η ανώφελη σήμερα δεν θα επαναληφθεί γιατί στοιχίζει και σε εργατοώρες στο Πράσινο». (στις 2 ώρες 58 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα στο παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0&t=10518s)

Η διοίκηση Μανδαλιανού που αν έμενε στο χέρι της θα είχε απεμπολήσει τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του δήμου επί του αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ ακινήτου του ΘΕΠΑΝ, το οποίο σώθηκε μόνο και μόνο εξαιτίας της κινητοποίησης και της αναζήτησης εγγράφων από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, τολμάει και αναφέρεται σε κόστος και χαμένες εργατοώρες. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

Ο κύριος δήμαρχος δήλωσε με ύφος ότι αυτή η ανώφελη συνάθροιση εργαζομένων του δήμου, που κοστίζει και σε εργατοώρες, δεν θα επαναληφθεί. Αυτό που δεν μας είπε ο κύριος δήμαρχος είναι εάν θα πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι και να μην φοβόμαστε ότι θα χαθεί κανένα ακίνητο του δήμου αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ εξαιτίας και μόνο του γεγονότος ότι η διοίκησή του θα αποφασίσει να ψηφίσει πως δεν ανήκει στο δήμο χωρίς καν να αναζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας!

Κ. Τσ.

«Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου έχει γίνει ανώτερη του βασιλέως»
Ας ανταλλάξουν τις εργατοώρες που χάθηκαν στην Υπηρεσία Πρασίνου με κανένα μαγαζί άνωθεν της περιφερειακής οδού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ