Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑργά θυμήθηκε το κόστος που βαραίνει τους δημότες η κυρία Αθανασιάδου

Αργά θυμήθηκε το κόστος που βαραίνει τους δημότες η κυρία Αθανασιάδου

Χάθηκε μια ολόκληρη μέρα γιατί οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αντί να πάνε στη δουλειά τους, πήγαν να συμπαρασταθούν στην προϊσταμένη τους στο δημαρχείο και όλο αυτό ήταν κόστος για τους δημότες. Αυτό είπε η κυρία αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Όλγα Νέδου Αθανασιάδου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022.

Αργά και επιλεκτικά θυμήθηκε το κόστος που βαραίνει τους δημότες η κυρία Αθανασιάδου. Δεν θα υπολογίσουμε καν πόσα εκατοστάρικα σε ευρώ ήταν αυτό το κόστος. Δεν χρειάζεται γιατί η κυρία Αθανασιάδου, όπως και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του δήμου, ψήφισαν τον Ιανουάριο του 2021 ότι δεν ανήκει στο δήμο το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, ακίνητο αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Προφανώς το ένα ή τα δύο ή τα τρία εκατοστάρικα ευρώ που χάθηκαν εκείνην την ημέρα, εξαιτίας του ότι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου συμπαραστέκονταν στην προϊσταμένη τους, είναι περισσότερα από τα 7 εκατομμύρια ευρώ που αξίζει το ΘΕΠΑΝ! Μάλιστα η κυρία Αθανασιάδου τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δεν καλύπτονταν από κάποια στάση εργασίας ή απεργία. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης από ποιον καλύπτονταν όταν ψήφιζαν ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο; Μήπως καλύπτονταν από τον τίτλο ιδιοκτησίας που βρίσκεται στη Διεύθυνση Γεωργίας και από εκεί μπορεί να τον πάρει μόνο ο δήμος;

Κ. Τσ.

«Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου έχει γίνει ανώτερη του βασιλέως»
Το κόστος της συνάθροισης των τρικύκλων της Υπηρεσίας Πρασίνου στην πλατεία…
Ας ανταλλάξουν τις εργατοώρες που χάθηκαν στην Υπηρεσία Πρασίνου με κανένα μαγαζί άνωθεν της περιφερειακής οδού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ