Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου έχει γίνει ανώτερη του βασιλέως»

«Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου έχει γίνει ανώτερη του βασιλέως»

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, αναφερόμενος στην προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου και στους λόγους που η αντιδήμαρχος μιλάει μαζί της με e-mail είπε τα παρακάτω:

«Η αντιδήμαρχος μιλάει με e-mail με την προϊσταμένη. Ναι, γιατί η προϊσταμένη κάποια στιγμή της απαγόρευσε μετά από κάποια ώρα να παίρνει τηλέφωνο για να της πει κάποια πράγματα. Και κάποια στιγμή επειδή υπήρχε αυτή η δυσχέρεια επικοινωνίας μεταξύ των δύο η αντιδήμαρχος προτίμησε να τα κάνει γραπτά. Κακώς. Κάποια στιγμή θα πρέπει και προφορικά να επεμβαίνει. Συμφωνώ, αλλά κάποια στιγμή και η προϊσταμένη θα πρέπει λίγο να κατεβάσει τους τόνους. Μπορεί να είναι αποδοτική, μπορεί να είναι εργατική, τα καλά θα τα πούμε, αλλά κάποια στιγμή έχει γίνει και αρχηγική, ανώτερη του βασιλέως. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω». (2 ώρες 42 λεπτά 45 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0&t=10518s)

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν από την τοποθέτηση του δημάρχου.

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου έγινε αρχηγική και ανώτερη του βασιλέως από τη στιγμή που ανέλαβε την αντιδημαρχία Πρασίνου η κυρία Αθανασιάδου; Δεν ήταν τέτοια όταν ήταν αντιδήμαρχοι ο κύριος Δεμερτζής και η κυρία Κορωνίδου; Είχαν οι προηγούμενοι αντιδήμαρχοι τέτοια προβλήματα με την προϊσταμένη; Ποτέ δεν είπαν κάτι τέτοιο.

Ποιες ώρες δηλαδή η αντιδήμαρχος ενοχλούσε την προϊσταμένη στο τηλέφωνο και για ποιο λόγο; Ώρες εκτός υπηρεσίας; Για να της πει τι; Είχαν οι προηγούμενοι αντιδήμαρχοι πρόβλημα επικοινωνίας με την προϊσταμένη; Γιατί δεν είχαν και έχει η κυρία Αθανασιάδου;

Η βασική ερώτηση που προκύπτει όμως είναι από ποιον βασιλέα έγινε ανώτερη η προϊσταμένη. Από τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ ή από κάποιον άλλον; Δεν το διευκρίνισε αυτό ο κύριος δήμαρχος.

Πάντως μέχρι τώρα ούτε ο δήμαρχος, ούτε κάποιος άλλος δήλωσε πως έχει κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη προϊσταμένη. Κανένας, ούτε ο δήμαρχος ούτε κάποιος άλλος, δεν δήλωσε ότι έψαχνε να τη βρει και δεν την έβρισκε. Αντίθετα γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία αντιδήμαρχος ως πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ δημιούργησε πρόβλημα στο δήμαρχο γιατί δεν υπέγραφε τις συμβάσεις των εργαζομένων που ο δήμαρχος ήθελε να υπογραφούν. Μάλιστα ο δήμαρχος έψαχνε να τη βρει και δεν την έβρισκε κι έτσι υπέγραψε τις συμβάσεις ο προερχόμενος από την αντιπολίτευση αντιπρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ Αντώνης Κοντσίδης. Η κυρία αντιδήμαρχος λοιπόν, που δεν την έβρισκε ο κύριος δήμαρχος όταν τη χρειαζόταν, λέει ότι έχει πρόβλημα επικοινωνίας με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας Πρασίνου και ο κύριος δήμαρχος το αποδέχεται και το αναπαράγει. Πάρα πολύ ωραία!

Κιμ. Ο.

«Δέχτηκε και ο δήμαρχος μπούλινγκ όπως κι εγώ από την προϊσταμένη και από εργαζομένους στην Υπηρεσία Πρασίνου»
Αργά θυμήθηκε το κόστος που βαραίνει τους δημότες η κυρία Αθανασιάδου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ