Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆλλο ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα της διοίκησης Μανδαλιανού

Άλλο ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα της διοίκησης Μανδαλιανού

Μεταξύ όλων των άλλων που είπε ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την αποχή της φιλαρμονικής του δήμου από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 ήταν ότι αφού δεν δεχόταν να παρελάσει ο αρχιμουσικός, δέχτηκε μια καλή κυρία. Η καλή αυτή κυρία θα αναλάμβανε ρόλο αρχιμουσικού στην παρέλαση, αλλά δεν το έκανε γιατί απείχαν από την παρέλαση και οι εκτελεστές.

Άλλο ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα της διοίκησης Μανδαλιανού, αλλά πλέον μας έχει συνηθίσει. Δηλαδή θα αντικαθιστούσε τον αρχιμουσικό της φιλαρμονικής με μια καλή κυρία μουσικό, η οποία δεχόταν να αντικαταστήσει το συνάδελφό της τον οποίο η διοίκηση του δήμου τον είχε χωρίς σύμβαση από τις 15 Οκτωβρίου του 2021. Θα δεχόταν δηλαδή η καλή κυρία να αντικαταστήσει τον άνθρωπο που έκανε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021 ενώ δεν είχε σύμβαση με το δήμο, αλλά δεν δέχτηκε να κάνει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 γιατί η διοίκηση τον άφησε χωρίς σύμβαση επί πέντε ολόκληρους μήνες παρά τις υποσχέσεις που του έδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος.

Στη ράχη λοιπόν του αρχιμουσικού της φιλαρμονικής η διοίκηση με τη βοήθεια μιας καλής κυρίας θα εμφάνιζε τη φιλαρμονική στην παρέλαση και γιατί αυτό; Γιατί ο αρχιμουσικός δεν δέχτηκε τελικά να είναι είλωτας στη γαλέρα της διοίκησης του δήμου. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα για άλλη μια φορά θα έκανε η διοίκηση του δήμου, αλλά δεν δέχτηκαν να βάλουν πλάτη σε ένα τέτοιο μνημόσυνο τα μέλη της φιλαρμονικής. Αυτήν τη φορά η προσπάθεια της διοίκησης Μανδαλιανού να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα σκόνταψε πάνω στους εκτελεστές της φιλαρμονικής.

Κιμ. Ο.

Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κορδελιού Ευόσμου απαντάει σε όλους και για όλα
Η Φιλαρμονική δεν έχει αρχιμουσικό από τις 15 Οκτωβρίου του 2021!
Η διοίκηση Μανδαλιανού αισθάνθηκε ότι εκβιάζεται από τη Φιλαρμονική και βρήκε αμέσως άλλη λύση
«Ο αρχιμουσικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μη συμμετέχει η Φιλαρμονική στην παρέλαση»
Στον αρχιμουσικό επέρριψε όλη την ευθύνη ο Κώστας Αμανατιάδης που η Φιλαρμονική δεν παρέλασε
Πάρτε τον στο γάμο σας το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να σας πει «και του χρόνου»!
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ