Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ Φιλαρμονική δεν έχει αρχιμουσικό από τις 15 Οκτωβρίου του 2021!

Η Φιλαρμονική δεν έχει αρχιμουσικό από τις 15 Οκτωβρίου του 2021!

Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Ηλίας Πιντής, παραχώρησε συνέντευξη στην «Αγκίδα», στην οποία μίλησε για τη Φιλαρμονική, για τις συμβάσεις του ως αρχιμουσικός, για τη δουλειά που προσέφερε, για τις συνθήκες λειτουργίας της την εποχή της πανδημίας, για την αποχή της Φιλαρμονικής από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2022 και για όσα του καταλόγισε η διοίκηση του δήμου.

Μεταξύ των υπολοίπων που είπε ο κύριος Πιντής στη συνέντευξή του, τόνισε ότι η τελευταία του σύμβαση με το δήμο Κορδελιού Ευόσμου έληξε στις 15 Οκτωβρίου του 2021 και ότι και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021 συμμετείχε ενώ δεν ήταν υπάλληλος του δήμου. Όπως είπε ο κύριος Πιντής στη συνέντευξή του, πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κι εκείνος δεσμεύτηκε ότι θα λυθεί το πρόβλημα της σύμβασής του και θα συναφθεί νέα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μάθαμε λοιπόν από τον Ηλία Πιντή, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια δούλεψε στη Φιλαρμονική με τέσσερις οκτάμηνες συμβάσεις, ότι από τις 15 Οκτωβρίου 2021 δεν έχει σύμβαση με το δήμο. Είπαν τόσα πολλά σε βάρος του τα στελέχη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Μαρτίου 2022, γιατί δεν συμμετείχε ο ίδιος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2022. Τον ανέβασαν και τον κατέβασαν αργόμισθο, μίλησαν για το πρόσωπό του τόσο υποτιμητικά, αλλά ξέχασαν να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν εκτός σύμβασης από τις 15 Οκτωβρίου του 2021 και ότι έκανε τη χάρη στο δήμο μας και τον εξυπηρέτησε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2021. Ο τόσο λαλίστατος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ξέχασε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο γι’ αυτό το γεγονός, ξέχασε να ενημερώσει και για την κουβέντα που είχε με τον αρχιμουσικό. Ο λαλίστατος κύριος δήμαρχος και οι λαλίστατοι αντιδήμαρχοί του ξέχασαν να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο ότι με ευθύνη της διοίκησής τους η Φιλαρμονική του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας δεν είχε αρχιμουσικό επί πέντε μήνες μεταξύ των δύο εθνικών εορτών και συνεχίζει να μην έχει ακόμη, ξέχασαν να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο ότι με ευθύνη της διοίκησής του όλους αυτούς τους μήνες στη Φιλαρμονική δεν γίνονται ούτε μαθήματα, ούτε πρόβες.

Η συνέντευξη του Ηλία Πιντή στην «Αγκίδα», η οποία θα δημοσιευτεί ολόκληρη μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, απαντάει σε πολλά ερωτήματα τα οποία η διοίκηση του δήμου άφησε αναπάντητα παρ’ όλο που τόσες πολλές κουβέντες είπε τόσο σε βάρος του κυρίου Πιντή όσο και σε βάρος των εκτελεστών της Φιλαρμονικής.

Η διοίκηση Μανδαλιανού αισθάνθηκε ότι εκβιάζεται από τη Φιλαρμονική και βρήκε αμέσως άλλη λύση
«Ο αρχιμουσικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μη συμμετέχει η Φιλαρμονική στην παρέλαση»
Στον αρχιμουσικό επέρριψε όλη την ευθύνη ο Κώστας Αμανατιάδης που η Φιλαρμονική δεν παρέλασε
Σ’ αυτό το αχούρι μετέφεραν τη Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Η καταστροφή της Φιλαρμονικής είναι κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού
Πάρτε τον στο γάμο σας το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να σας πει «και του χρόνου»!
Άλλο ένα μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ