Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο αρχιμουσικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μη συμμετέχει η Φιλαρμονική στην...

«Ο αρχιμουσικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μη συμμετέχει η Φιλαρμονική στην παρέλαση»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 30ης Μαρτίου 2022, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, είπε ότι ο αρχιμουσικός προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μη συμμετέχει η Φιλαρμονική στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Σταυρίδης:

«Συμπληρωματικά σ’ αυτά που είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών για τη Φιλαρμονική. Επειδή όπως γνωρίζεται η αντιδημαρχία Παιδείας είναι υπεύθυνη για την παρέλαση και σε συνεργασία με το δήμαρχο, είναι ντροπή να παίρνουμε τηλέφωνα κι ο αρχιμουσικός να μην απαντάει. Δύο μέρες προσπαθούσα, του έστελνα μηνύματα, τον ικέτευα και τον μιλούσα, ειλικρινά σας λέω, όχι σαν αντιδήμαρχος, επειδή είναι συνάδελφος και διορίστηκε αναπληρωτής, τον έλεγα “συνάδελφε σας παρακαλώ επικοινωνήστε, ελάτε να πιούμε έναν καφέ, να καθίσουμε κάτω, να βρούμε μια λύση”.

Απαξίωση, απαξίωση. Και τον έστειλα μήνυμα “τουλάχιστον δώστε μας τα τηλέφωνα των δημοτών που συμμετέχουν στη Φιλαρμονική”. Κι επειδή τον είπα κι ένα όνομα, μου λέει “είσαι σίγουρος ότι θα έρθει; Αφού είναι φίλος μου αυτός, δεν θα έρθει”. Δηλαδή προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μη συμμετέχει η Φιλαρμονική στην παρέλαση. Και στο τέλος του έστειλα ένα μήνυμα “σε παρακαλώ πολύ δώσε μου τα τηλέφωνά τους, να βρεθούμε να συζητήσουμε”.

Φταίμε. Εγώ σαν αντιδήμαρχος λέω αργήσαμε, να κάνω την αυτοκριτική μου, αλλά όχι τέτοιες συμπεριφορές. Όχι τέτοιες συμπεριφορές. Κι αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος, αυτή ήταν η αιτία, γιατί από τα γραφεία πάνω από τον Αγροτικό Αστέρα πήγανε στο κτίριο “Μελίνα Μερκούρη”. Δεν το αποδέχτηκαν ποτέ. Και συμφωνώ ότι ένας μεγάλος δήμος πρέπει να έχει μπάντα και πρέπει να την οργανώσουμε.

Τα. Σ.

Στον αρχιμουσικό επέρριψε όλη την ευθύνη ο Κώστας Αμανατιάδης που η Φιλαρμονική δεν παρέλασε
Η διοίκηση Μανδαλιανού αισθάνθηκε ότι εκβιάζεται από τη Φιλαρμονική και βρήκε αμέσως άλλη λύση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ