Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑς μας στέλνει non paper ο κύριος Σωτηράκης τι θέλει να γράφεται...

Ας μας στέλνει non paper ο κύριος Σωτηράκης τι θέλει να γράφεται από αυτά που λέει

Το ακούσαμε κι αυτό. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα τα ακούσουμε τελικά όλα γιατί η αμετροέπεια της διοίκησης δεν έχει όρια. Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022, ο κύριος Σωτηράκης απαντώντας σε δημοτικούς συμβούλους που αναφέρθηκαν στα όσα σχετικά με την κατασκευή του σταδίου είπε σε συνέντευξή του στη Euro τηλεόραση, τόνισε ότι κάποιοι στο διαδίκτυο έπιασαν την τελευταία του φράση που είπε πως ο δήμος θα συνάψει δάνειο για την ολοκλήρωση του σταδίου εάν βρει πόρτες κλειστές για τη χρηματοδότηση και εάν αυτά που είπαν τα υπουργεία δεν ισχύσουν.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιους στο διαδίκτυο αναφέρεται ο Κώστας Σωτηράκης. Η «Αγκίδα» στο δημοσίευμα με τίτλο «Κώστας Σωτηράκης: Το στάδιο θα ολοκληρωθεί από το δήμο αν χρειαστεί», μετέφερε ακριβώς την άποψη του κυρίου Σωτηράκη όπως αυτή διατυπώθηκε στη Euro τηλεόραση. Η «Αγκίδα» είχε κι ένα άρθρο για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών με τίτλο «Μετά τα πανηγύρια για τα 150.000 ευρώ ήρθε η χυλόπιτα των 2.500.000 ευρώ». Ακόμα και αυτό το άρθρο, που ήταν καυστικό, ανέφερε την ολοκλήρωση του σταδίου με δάνειο ως εκδοχή και όχι ως τετελεσμένο γεγονός.

Υποθέτουμε λοιπόν πως ο κύριος Σωτηράκης δεν αναφέρεται στην «Αγκίδα». Επειδή όμως ξέρει πόσο τον εκτιμάμε, αν θεωρεί ότι κάποια πράγματα που ο ίδιος λέει, είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε στην τηλεόραση, δεν πρέπει να τα τονίζουμε αλλά ούτε και να τα αναφέρουμε, ας μας στέλνει ένα non paper για να ξέρουμε κι εμείς τι να γράφουμε. Το ίδιος ισχύει και για τις τοποθετήσεις του δημάρχου. Δήμαρχος και αντιδήμαρχος ας λένε αυτά που λένε κι εμείς, αν θέλουνε, μπορούμε να γράφουμε ότι κάτι άλλο ήθελαν να πουν και οι κακοπροαίρετοι δεν κατάλαβαν καλά.

Η αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο. Μέχρι τώρα ακούγαμε από το δήμαρχο ότι κόπηκε μια φράση του απ’ όσα είπε και παρουσιάστηκαν άλλα από αυτά που είπε. Τώρα τα ακούμε και από τον κύριο Σωτηράκη. Προφανώς έτσι θα πολιτευτεί η «Νέα Πνοή» μέχρι τις εκλογές. Είπα, ξείπα και γιατί γράψατε αυτό που ήθελα να ξεπώ, αλλά ναι μεν ήθελα να το ξεπώ μα την επόμενη φορά που μιλώ πάλι το ίδιο λέω!

Έργα μπορεί να μην κάνει η «Νέα Πνοή» αλλά στον ψυχίατρο θα καταφέρει να μας στείλει αφού ήδη αρχίσαμε και ακούμε ξανά τα video με τις δηλώσεις του δημάρχου και του αντιδημάρχου. Λένε με πειστικότητα πως δεν είπαν αυτά που είπαν ή πως δεν γράφτηκαν άλλα που είπαν και αυτό αλλάζει το νόημα των λεγομένων τους, ώστε κατάφεραν να μας δημιουργήσουν αμφιβολίες για το τι ακούνε τα αυτιά μας και τι αντιλαμβανόμαστε.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ