Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜετά τα πανηγύρια για τα 150.000 ευρώ ήρθε η χυλόπιτα των 2.500.000...

Μετά τα πανηγύρια για τα 150.000 ευρώ ήρθε η χυλόπιτα των 2.500.000 ευρώ

Χαρές και πανηγύρια της διοίκησης του δήμου γιατί η πολιτεία έδωσε στο δήμο 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού! Όπως είπε και ο τέως δήμαρχος, Πέτρος Σούλας, θα μπορούσε αυτό το κονδύλι να το είχε διαθέσει ο δήμος, να επικαιροποιήσει τη μελέτη και να ζητήσει από την πολιτεία τα δύο με δυόμιση εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για την ολοκλήρωση του σταδίου.

Η διοίκηση όμως αυτή φέρνει τα πάνω κάτω. Αντί να χρηματοδοτήσει την επικαιροποίηση της μελέτης και να διεκδικήσει χρηματοδότηση από την πολιτεία για την ολοκλήρωση του σταδίου, είναι ικανή να κάνει το αντίθετο. Πανηγύρισε που η πολιτεία της έδωσε 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου και θα ολοκληρώσει το στάδιο με δάνειο!

Αυτό ακριβώς είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, σε συνέντευξή του στη EURO τηλεόραση! Ότι ο δήμος μπορεί να προχωρήσει σε δάνειο για να ολοκληρώσει το στάδιο εάν δεν βρεθεί χρηματοδότηση, γιατί η πιστοληπτική ικανότητα του δήμου είναι πολύ καλή!

Τι να σχολιάσει κανείς; Ότι πανηγύριζαν για τα 150.000 ευρώ και μας λένε ότι ενδέχεται να προχωρήσουν σε δάνειο για να ολοκληρωθεί το στάδιο; Ένα στάδιο το οποίο θα χρησιμοποιεί ολόκληρη η δυτική Θεσσαλονίκη, θα γίνει με δάνειο γιατί ενδέχεται να μην βρεθεί χρηματοδότηση; Δηλαδή αν η διοίκηση Μανδαλιανού δεν καταφέρει να πάρει ούτε αυτή τη χρηματοδότηση από την πολιτεία, τι θα καταφέρει να πάρει; Δηλαδή μετά τους πανηγυρισμούς για τα 150.000 ευρώ, θα έρθει η χυλόπιτα των 2.500.000 ευρώ;

Κ. Τσ.

Κώστας Σωτηράκης: Το στάδιο θα ολοκληρωθεί από το δήμο αν χρειαστεί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ