Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑκόμη δεν έχουν δώσει στο Βασίλη Ανδρεάδη τα ονόματα των ειδικών συνεργατών

Ακόμη δεν έχουν δώσει στο Βασίλη Ανδρεάδη τα ονόματα των ειδικών συνεργατών

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022, ο Βασίλης Ανδρεάδης ενημέρωσε πως, παρά τη διαβεβαίωση του δημάρχου σε προηγούμενη συνεδρίαση, ακόμη δεν του έχουν δοθεί τα ονόματα των ειδικών συνεργατών και το εργασιακό αντικείμενο του καθενός.

Ενώ μιλούσε ο κύριος Ανδρεάδης, τον διέκοψε ο δήμαρχος για να τον ρωτήσει σε τι αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν ενημερώθηκε για τα ονόματα των ειδικών συνεργατών είτε από αμέλεια του ιδίου του δημάρχου, είτε από αμέλεια άλλων! Ο δήμαρχος ρώτησε επίσης εάν η ερώτηση του κυρίου Ανδρεάδη έχει κάποιο διαδικαστικό νόημα ή γίνεται για δημιουργία εντυπώσεων.

Τι μπορεί να ακούσει κανένας από αυτή τη διοίκηση! Ο κύριος Ανδρεάδης εδώ και πολύ καιρό έχει ζητήσει τα ονόματα των ειδικών συνεργατών και το εργασιακό τους αντικείμενο. Έχει ρωτήσει παλαιότερα και για το έργο που έχει παράξει ο καθένας. Αυτά που ζήτησε ακόμη δεν του έχουν δοθεί και ο κύριος δήμαρχος τον ρωτάει εάν έχει κάποιο νόημα η ερώτησή του ή αν το κάνει για λόγους εντυπώσεων!

Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Κιμ. Ο.

Για να μην ματιαστούν οι ειδικοί συνεργάτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ