Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓια να μην ματιαστούν οι ειδικοί συνεργάτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Για να μην ματιαστούν οι ειδικοί συνεργάτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Κατά της συνεδρίαση της 16ης Μαρτίου 2022 ο Βασίλης Ανδρεάδης αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο δήμαρχος και η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ακόμη δεν τον έχουν ενημερώσει για τα ονόματα των ειδικών συνεργατών και για τα καθήκοντά τους, σχολίασε πως σκέφτηκε ότι ο δήμαρχος τους κρύβει για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί θέλει να εμπαίξει τον ίδιο και όλη την αντιπολίτευση, αλλά αυτό τελικά το απέκλεισε γιατί γνωρίζονται πολλά χρόνια κι έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα πως η διοίκηση έχει κρυφούς τους ειδικούς συνεργάτες για να μην τους ματιάσει η αντιπολίτευση και δεν παράξουν έργο.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης συνέχισε απευθυνόμενος σε δημοτικό σύμβουλο που χαμογελούσε λέγοντας ότι για τον ειδικό συνεργάτη Σταύρο Κωνσταντινίδη, για τον οποίον υπήρξαν διθυραμβικές ανακοινώσεις από τη διοίκηση και ο οποίος είχε όλα τα προσόντα να παράξει έργο εξαιτίας της επιστημονικής του επάρκειας ως συγκοινωνιολόγος, τελικά έγινε γνωστό πως έπειτα από δύο χρόνια, και αφού καταναλώθηκαν 40.000 ευρώ από το δήμο για τη μισθοδοσία του, δεν παρήγαγε ούτε μισή μελέτη. «Άρα θεωρώ ότι ο μόνος λόγος για να μην παράγει αυτός ο άνθρωπος είναι το μάτιασμα, διότι ήταν ο μόνος τον οποίον βγάλατε στις φωτογραφίες σας», ολοκλήρωσε την αναφορά του ο κύριος Ανδρεάδης θέλοντας να πει ότι οι υπόλοιποι ειδικοί συνεργάτες δεν παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση του δήμου.

Πολύ καυστική κριτική με εξαιρετικά σκωπτικό τρόπο από τον Βασίλη Ανδρεάδη.

«Κύριε Ανδρεάδη, επειδή έχουμε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, σας εμπαίζουμε και γι’ αυτό δεν είπαμε το αντικείμενο των ειδικών συνεργατών και επίσης και για να μην μας ματιάσετε. Και για τους δύο λόγους. Κακώς βάλατε το «ή». Είναι και οι δύο λόγοι. Θέλουμε και να σας εμπαίξουμε και να μην μας ματιάσετε. Λοιπόν σας παρακαλώ. Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές και είναι πλέον ανιαρό να το χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα αντιπολιτευτικό ίσως, ότι μπορεί ο καθένας όποτε θέλει. Νομίζω ότι έχετε ενημερωθεί για την αρμοδιότητα του κάθε ειδικού συνεργάτη. Μπορεί να ρωτήσει για το τι έργο παράγει, το τι μισθό παίρνει και μπορείτε να ενημερωθείτε από τα αρμόδια όργανα. Εάν θέλετε μία ειδική ενημέρωση, έχω ζητήσει, και κακώς δεν έχει γίνει, να σας σταλεί ένα έγγραφο. Αλλά όχι να χρησιμοποιείται το ότι δεν το πήρατε αυτό το έγγραφο σαν πρόθεση από εμάς να κάνουμε το ένα από τα δύο ή και τα δύο. Σας λέω ότι κάνουμε και τα δύο. Σας αρκεί αυτό; Αν θέλετε να μείνετε με αυτές τις εντυπώσεις, αυτές τις εντυπώσεις θέλετε να δώσετε στον κόσμο», ήταν η απάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου.

Το χιούμορ με το οποίο απάντησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στο σκωπτικό σχόλιο του Βασίλη Ανδρεάδη δυστυχώς δεν επιβεβαιώνει την άποψη του δημάρχου περί της αίσθησης του χιούμορ από πλευράς διοίκησης του δήμου. Όσον αφορά την ουσία, ο δήμαρχος αντί να ζητήσει συγνώμη γιατί ακόμη δεν έχει πάρει το έγγραφο που έπρεπε να έχει λάβει ο κύριος Ανδρεάδης, ζήτησε και τα ρέστα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Κιμ. Ο.

Ακόμη δεν έχουν δώσει στο Βασίλη Ανδρεάδη τα ονόματα των ειδικών συνεργατών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ