Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚορυφαία διάκριση του 1ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού με το 1ο  βραβείο στον ...

Κορυφαία διάκριση του 1ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού με το 1ο  βραβείο στον  Πανελλαδικό Διαγωνισμό Καρναβαλικού Comics Εφήβων

Μια ακόμη πανελλαδική πρωτιά καταξιώνει τη μαθητική κοινότητα του Δήμου μας σε όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας πως οι μαθητές μας διαθέτουν τις δεξιότητες και το ταλέντο για να πρωταγωνιστήσουν, αποτελώντας φωτεινή  ελπίδα  για ένα καλύτερο αύριο.
Η μαθήτρια της Β΄ τάξης του 1ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού  Ιωάννα Πατάρογλου μας γέμισε με περηφάνια και συγκίνηση με την κορυφαία τιμητική διάκριση που κατέκτησε πριν από λίγες εβδομάδες, το 1ο βραβείο στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Καρναβαλικού Comics Εφήβων, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων.

Το βραβευμένο έργο συνιστά ένα σχέδιο πρωτότυπο, με έντονες και ελεύθερες γραμμές και έμφαση στη λεπτομέρεια, αλλά και στην απεικόνιση των μασκών. Τα χρώματα έχουν ένταση, έτσι που να εναρμονίζονται ιδανικά με το ύφος του καρναβαλιού. Η χρωματική και σχεδιαστική αρτιότητα,  δίνουν περιεχόμενο στη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία, και μέσα από το έργο της μαθήτριας του  1ου ΓΕΛ Ελευθερίου Κορδελιού γίνονται αντικείμενο θαυμασμού και επαίνου από όλη τη χώρα.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Σταυρίδης συγχαίρουν τη μαθήτρια  Ιωάννα Πατάρογλου, για τη σπουδαία αυτή διάκριση που γέμισε με περηφάνια και συγκίνηση το δήμο μας και ευχαριστούν τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για  το ανεκτίμητο έργο που επιτελούν, το οποίο λαμβάνει πανελλήνια αναγνώριση.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ