Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤώρα παράπεσε η απόφαση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση…

Τώρα παράπεσε η απόφαση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση…

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχει γίνει συνήθεια να παραπέφτουν έγγραφα. Τελευταίο έγγραφο που παράπεσε ήταν η απόφαση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση. Θα αναρωτηθεί κανείς εάν είναι τόσο σημαντικό το γεγονός. Είναι γιατί, με τόσες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση, θα έπρεπε ο κύριος δήμαρχος και η διοίκησή του να φροντίσουν να γίνουν όλα άψογα. Δεν το φρόντισαν όμως γιατί προφανώς θεωρούν το δήμο τσιφλίκι τους, στον οποίο αποφασίζουν και διατάζουν.

Όμως η απόφαση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση δεν είναι το πρώτο έγγραφο που παράπεσε. Πριν από αυτό παράπεσαν τα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, παράπεσε ο τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, παράπεσε η χορηγία από την ELPEDISON και ψάχνουν ένα χρόνο τώρα να βρουν σε ποιο σημείο των βιβλίων του δήμου έχει γραφτεί, παράπεσε το εντέλλεσθαι του δημάρχου για τις οικοδομικές άδεις το οποίο πρώτα νόμιζε πως μπορεί να δώσει και έπειτα έμαθε πως δεν μπορεί.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει μετατραπεί σε αρχαιολογικό χώρο στον οποίο συνεχώς η αρχαιολογική σκαπάνη πρέπει να αναζητά κάποιο έγγραφο που έχει παραπέσει. Ζούμε με την ελπίδα η αρχαιολογική σκαπάνη να χτυπήσει τουλάχιστον καμία φλέβα χρυσού μπας και δει ο δήμος μια άσπρη μέρα με τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Κώστας Καρακώστας

Προβοκάτσια σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το θέμα της παρέλασης…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ