Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠροβοκάτσια σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το θέμα της παρέλασης…

Προβοκάτσια σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για το θέμα της παρέλασης…

Η πολεμική σε βάρος του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει όρια. Δεν φτάνουν αυτοί που τον κριτικάρουν σκόρδα* όλη την ώρα, έχει και άλλους που του στήνουν προβοκάτσιες και παγίδες.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας αποκάλυψε πως η απόφαση δημάρχου για την ενιαία παρέλαση ήταν απόφαση του «μιλητού» αφού δεν υπάρχει ανάρτησή της στη Διαύγεια.

Σιγά την αποκάλυψη του κυρίου Σούλα. Ο κύριος δήμαρχος απάντησε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος εάν δεν πέρασε η απόφασή του στη Διαύγεια. Εμείς πιστεύουμε το δήμαρχο και είμαστε σίγουροι ότι έγινε προβοκάτσια σε βάρος του δήμαρχου. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος δήμαρχος και η παράταξή του έπραξαν τα δέοντα!

Αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να εκθέσουν την καλή διοίκηση του δήμου. Ο ένας πάει ψάχνει και βρίσκει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, ο άλλος πάει ψάχνει και βρίσκει ότι η απόφαση δημάρχου δεν υπάρχει. Πάει έτσι μπροστά ένας δήμος; Τι δουλειά έχει και ψάχνει η αντιπολίτευση αφού ο δήμαρχος είπε και λάλησε;

Τσάρλυ

*σφόδρα

Τώρα παράπεσε η απόφαση του δημάρχου για την ενιαία παρέλαση…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ