Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Αναβάλλονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αλλά όχι τα καρναβάλια»!

«Αναβάλλονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αλλά όχι τα καρναβάλια»!

Με τον παρακάτω σκωπτικό και παράλληλα αινιγματικό τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου:

«Αναβάλλονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όχι τα καρναβάλια. Τα καρναβάλια γενικώς, ντύνονται πολιτικοί με τίτλους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να διοικούν με την αντικειμενική τους αντίληψη μέχρι να σκάσουν οι στρακαστρούκες που τους ετοιμάζουν!! Ενίοτε κυκλοφορούν με μάσκες αλλά τελευταία είτε τις φορούν είτε όχι, το ίδιο κάνει. Το θέμα είναι ότι άργησαν πολλοί να τους καταλάβουν πόσο καρναβάλια είναι, οπότε αν δείτε κάποιους να περπατάνε στην περιοχή με ψηλά πηδηματάκια είναι γιατί την κάνουν και φεύγουν από την παρέα τους. Μέχρι τα επόμενα καρναβάλια θα ζήσουμε πολλά!!»

ΥΓ. Η νέα εκπομπή του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη στη EURO τηλεόραση κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι. Στην εκπομπή θα σχολιάζει ο διευθυντής της «Αγκίδας», Σταύρος Μουμουλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ