Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ κοινωνία Κορδελιού Ευόσμου δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά νέους στη διοίκηση...

Η κοινωνία Κορδελιού Ευόσμου δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά νέους στη διοίκηση του δήμου

Το φαινόμενο της διοίκησης Μανδαλιανού και του ίδιου του δημάρχου θα είναι καταστροφικό για νέες παρατάξεις με νέους ανθρώπους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση. Η αρνητική άποψη του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Χατζηβρέττα για τη διοίκηση Μανδαλιανού δυστυχώς δεν είναι μια υποκειμενική αρνητική κρίση που εδράζει σε αντιπολιτευτικούς λόγους και αντιπολιτευτικές τακτικές. Δυστυχώς η εκτίμηση του κυρίου Χατζηβρέττα για τη διοίκηση της «Νέας Πνοής» είναι σωστή.

Το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι η διοίκηση Μανδαλιανού, με κύρια ευθύνη του δημάρχου, θα αποδειχτεί μακράν η χειρότερη διοίκηση του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δυστυχώς ο δήμος κατά τα χρόνια της διοίκησης Μανδαλιανού δεν θα μείνει στάσιμος αλλά θα κάνει και βήματα πίσω, γιατί παραγκωνίζονται και τα όσα στελέχη της διοικούσας παράταξης μπορούν να προσφέρουν έργο.

Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς η κοινωνία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά δημάρχους που δεν έχουν εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και παρατάξεις γεμάτες ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία στα αυτοδιοικητικά. Η απειρία μιας νέας διοίκησης, όπως της «Νέας Πνοής», θα μπορούσε να αντισταθμιστεί από την αποφασιστικότητα και την πολιτική βούληση, στοιχεία που δεν υπάρχουν στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Δυστυχώς το πέρασμα της «Νέας Πνοής» από τη διοίκηση του δήμου είναι πολύ πιθανό να κάνει τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη σε οτιδήποτε νέο.

Η διοίκηση του δήμου έχει ενάμιση χρόνο ακόμα για να αποκαταστήσει την εικόνα της, να προσφέρει όσα προλαβαίνει να προσφέρει στο δήμο και στους δημότες και να κάνει τους ψηφοφόρους να αλλάξουν γνώμη και για την ίδια και για τους νέους στα αυτοδιοικητικά ανθρώπους. Βέβαια, από τη μέχρι τώρα στάση του ίδιου του δημάρχου, δύσκολα μπορεί να είναι κανείς αισιόδοξος.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ