Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑκόμα μία φορά δεν συνεδρίασε η Κοινότητα Ευόσμου λόγω έλλειψης απαρτίας

Ακόμα μία φορά δεν συνεδρίασε η Κοινότητα Ευόσμου λόγω έλλειψης απαρτίας

Δυστυχώς οι απαράδεκτες καταστάσεις στην Κοινότητα Ευόσμου συνεχίζονται. Η Κοινότητα δεν συνεδρίασε για ακόμα μια φορά  λόγω έλλειψης απαρτίας. Δυόμιση χρόνια διοίκησης Μανδαλιανού στην Κοινότητα Ευόσμου επικρατεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Δυόμιση χρόνια στην Κοινότητα Ευόσμου επικρατεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση και κανένας δεν παραιτείται. Την παρακάτω ανάρτηση έκανε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κοινοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σωκράτης Πασχαρέλης:

«Η αδυναμία του προέδρου της κοινότητας Ευόσμου στο να διαχειριστεί τα συμβούλια και η αδιαφορία μαζί με την απαξίωση του Δημάρχου και της διοίκησης του δήμου μας ως προς τα προβλήματα και τις προτάσεις που καταθέτουμε για την επίλυση τους, έχουν φέρει ως αποτέλεσμα την μερική διάλυση του τοπικού συμβουλίου Ευόσμου.

Ακόμα μία κοινοτική συνεδρίαση που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Αν και αμφιβόλου ήθους και ποιότητας ( όπως μας έχει αποκαλέσει ο κ Δήμαρχος) εμείς δηλώνουμε παρών και συνεχίζουμε γιατί αγαπάμε τον τόπο μας…τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας!»

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ