Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Αρνητική για το δήμο η εκλογή της παράταξης Μανδαλιανού στη διοίκηση»

«Αρνητική για το δήμο η εκλογή της παράταξης Μανδαλιανού στη διοίκηση»

Ο Γιώργος Χατζηβρέττας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδήμαρχος, στη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 στο EURO TV και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο, εκτίμησε ως αρνητική για το δήμο την εκλογή της παράταξης Μανδαλιανού στη διοίκηση. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Χατζηβρέττας:

«Αφού ξεπεράσαμε μετά τη συνένωση τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς, αποφάσισαν οι συνδημότες μας να εκλέξουν έναν νέο στα πεπραγμένα της αυτοδιοίκησης δήμαρχο και τα αποτελέσματα εγώ υποκειμενικά θα τα κρίνω αρνητικά, αλλά δυστυχώς είναι πεποίθηση στον κόσμο ότι αυτό το σχήμα δεν μπορεί να τραβήξει. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τον κόσμο και δίκαιες απαιτήσεις».

Δυστυχώς ο κύριος Χατζηβρέττας έχει δίκιο στις εκτιμήσεις του. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να βρεθεί στο τιμόνι ενός δήμου και μάλιστα ενός τόσο μεγάλου δήμου κάποιος που δεν έχει καμιά γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Δεν είναι μόνο που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν υπήρξε ποτέ δημοτικός σύμβουλος. Είναι που δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την αυτοδιοίκηση.

Δυστυχώς ο κύριος Χατζηβρέττας έχει δίκιο και δεν χρειάζεται να παρατεθεί πλήθος αποδείξεων γι’ αυτό. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε και πήρε τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων του προκειμένου να ορίσει νέους και άφησε το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας επί μία εβδομάδα χωρίς αντιδημάρχους ωσάν να μην είχε κάνει πριν συζητήσεις, ωσάν να μην είχε αποφασίσει. Ο δήμαρχος πελαγοδρομούσε στον ορισμό αντιδημάρχων ενώ έχει μόνο 15 δημοτικούς συμβούλους. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση με το διορισμό αντιδημάρχων ήταν η έκφραση της γενικής εικόνας αυτής της διοίκησης.

Κιμ. Ο.

Η κοινωνία Κορδελιού Ευόσμου δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά νέους στη διοίκηση του δήμου
«Δυστυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απομονώθηκε από όλες τις παρατάξεις»
«Η αβελτηρία της διοίκησης του δήμου δίνει αφορμή για να δημιουργηθούνε νέα σχήματα»
Θετικότατα σχόλια του Γιώργου Χατζηβρέττα για το Νέστορα Λαφαζανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ