Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ κύριος Ανδρεάδης θα καλέσει τον κύριο Σταυρίδη να βγάλουν φωτογραφία σε...

Ο κύριος Ανδρεάδης θα καλέσει τον κύριο Σταυρίδη να βγάλουν φωτογραφία σε εμβολιασμούς

Ο Βασίλης Ανδρεάδης, κατά τη δευτερολογία του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, τόνισε ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης που δεν απαντούν στις ερωτήσεις της παράταξής του παρά κάνουν μικροπολιτική στο πρόσωπο και στο επάγγελμα δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Ο κύριος Ανδρεάδης είπε ότι αναφέρεται συγκεκριμένα στον κύριο Σταυρίδη και συνέχισε λέγοντας ότι ο αντιδήμαρχος Παιδείας κάνοντας μικροπολιτική είπε την αλήθεια παραδεχόμενος ότι η διοίκησή του δεν έκανε τίποτα για την πανδημία.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης απάντησε στον κύριο Σταυρίδη και όσον αφορά το ερώτημα γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλία για την πανδημία ο ίδιος ως γιατρός. «Εγώ κύριε Σταυρίδη είμαι ενταγμένος σε πρόγραμμα εμβολιασμών και κάνω εμβολιασμούς», τόνισε ο Βασίλης Ανδρεάδης, ενώ ολοκλήρωσε σκωπτικά την απάντησή του στον αντιδήμαρχο Παιδείας λέγοντας: «Και επειδή δεν το γνωρίζατε αυτό και επειδή θέλετε να μετέχετε σε όλα τα υπόλοιπα, εγώ την επόμενη φορά που θα βγω, θα σας φωνάξω για να βγούμε φωτογραφία για να τη βγάλετε στο facebook ότι συμμετέχετε κι εσείς. Γιατί συνέχεια αυτό κάνετε».

Ο κύριος Σταυρίδης έλαβε κατόπιν το λόγο και είπε τα εξής: «Κύριε Ανδρεάδη μπράβο σας. Δεν ήξερα ότι κάνετε εμβολιασμούς. Είπα επειδή κάθε φορά βάζετε αυτό το θέμα και κάνετε αντιπολίτευση, σας είπα γιατί δεν παίρνετε πρωτοβουλία».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ