Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Εθνικής Αντιστάσεως στον...

Τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Εθνικής Αντιστάσεως στον Εύοσμο

Σήμερα στις 9:30 το πρωί έγινε νέο τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, στη συγκεκριμένη οδό γίνονται συνεχώς τροχαία ατυχήματα, ενίοτε υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις οχημάτων, ευτυχώς μέχρι τώρα χωρίς τραυματισμούς και ανθρώπινα θύματα.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Ανδρεάδης επανέφερε το θέμα των κυκλοφοριακών μελετών, που η διοίκηση ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και η αντιπολίτευση ζητάει να της δοθούν. Μεταξύ αυτών η διοίκηση ισχυρίζεται ότι υπάρχει και μελέτη για δημιουργία κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου.

Γιατί αν υπάρχει τέτοια κυκλοφοριακή μελέτη, δεν ξεκινάει η υλοποίησή της; Τι περιμένει η διοίκηση του δήμου; Να θρηνήσουμε ανθρώπινο θύμα; Γιατί, αν υπάρχει μελέτη, να γίνονται τόσο συχνά τροχαία ατυχήματα και να μπαίνουν σε τόση ταλαιπωρία όσοι εμπλέκονται σ’ αυτά; Η διοίκηση επανειλημμένως έχει προσπαθήσει να φορτώσει την ευθύνη στους οδηγούς που παραβιάζουν τα STOP. Αλήθεια, οι ίδιοι οδηγοί γιατί δεν παραβιάζουν τα STOP και γιατί δεν συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα στην οδό Μαιάνδρου, η οποία έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία από την 25ης Μαρτίου;

Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε για την ανάγκη κυκλοφοριακής παρέμβασης στην οδό 25ης Μαρτίου, προκειμένου να αποφεύγονται τα τροχαία ατυχήματα. Δυστυχώς η διοίκηση του δήμου δεν έχει βαρεθεί να τα διαβάζει και δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί της. Ο ίδιος ο δήμαρχος σε συνέντευξή του στην «Αγκίδα» είχε δηλώσει ότι οι πρώτοι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου θα κατασκευάζονταν στο τέλος του 2021. Έχουμε μπει για τα καλά στο 2022 και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία κινητικότητα για την κατασκευή των κόμβων.

Πολύ φοβόμαστε ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα κατατάξει τελικά τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου στα μεγάλα έργα και θα ανακοινώσει πως κι αυτοί θα γίνουν στην επόμενη τετραετία της διοίκησής του. Πολύ φοβόμαστε ότι ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός θα ρίξει την ευθύνη για την καθυστέρηση κατασκευής των κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου στη γραφειοκρατία του Ελληνικού κράτους. Τώρα τελευταία στις συνεντεύξεις του απαντάει μονότονα και κουραστικά αυτά τα δύο πράγματα.

Κιμ. Ο.

Την επόμενη τετραετία θα γίνουν οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
Φορτηγό ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ολυμπιάδος
Τούμπαρε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Παπάγου
Τα «ΘΑ» του δημάρχου για την οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία
Απλές προτάσεις για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου
Εάν για τα τρακαρίσματα στην 25ης Μαρτίου έφταιγε η οδηγική συμπεριφορά…
«Για τα καθημερινά τρακαρίσματα στην 25ης Μαρτίου την ευθύνη την έχει η διοίκηση του δήμου»
Γιατί δεν υλοποιείται η συγκοινωνιακή μελέτη για την 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο;
Βασίλης Σαρρηγιαννίδης: Τι από τι μελέτη για την οδό 25ης Μαρτίου υλοποίησε η διοίκηση του δήμου;
Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ