Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝΑπλές προτάσεις για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου

Απλές προτάσεις για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης στην «Αγκίδα», έκανε και ορισμένες πολύ απλές προτάσεις που θα μπορούσαν να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Αλεξανδρίδης:

«Έχουμε μια Αντώνη Τρίτση που έχει αναπτυχθεί και πρέπει να στηριχτεί από το δήμο. Όλος αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στην Τρίτση, περνάει από τις κάθετους και δημιουργεί θέματα στην 25ης Μαρτίου, η οποία είναι δευτερεύον δρόμος σε σχέση με τις καθέτους που τη διασταυρώνουν, αφού εκείνες έχουν προτεραιότητα. Θα μπορούσαν να μειώσουν την ταχύτητα στους κάθετους δρόμους βάζοντας φωτισμό στο οδόστρωμα, να δημιουργήσουνε τρισδιάστατες διαβάσεις, θα μπορούσαν να στενέψουν την 25ης Μαρτίου στις διασταυρώσεις με τις κάθετες οδούς, ώστε αναγκαστικά να μειώνεται η ταχύτητα των αυτοκινήτων. Η διοίκηση του δήμου δεν κάνει τίποτα».

Το κολυμβητήριο στην οδό Ιθάκης μπορεί να κλείσει με μπαλόνι και να λειτουργεί όλο το χρόνο
«Τα ΕΛΠΕ οφείλουν να φέρουν μελέτη από το ΑΠΘ»
«Δυστυχώς ο δήμαρχος μόνος του αποφασίζει…»
«Η διοίκηση του δήμου κατάφερε να είναι όλη η αντιπολίτευση απέναντί της»
«Η διοίκηση του δήμου πηγαίνει όπου την πάει ο άνεμος»
«Είναι ξεκάθαρο που βρίσκεται το πρόβλημα της δυσοσμίας»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ