Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!! ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ!!

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!! ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ!!

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!! ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ!!
Ακόμη μία υπηρεσία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου έκλεισε σήμερα μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε εργαζομένους σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας. Για τους εργαζόμενους ευχόμαστε να ξεπεράσουν ανώδυνα και χωρίς περιπέτειες τη λοίμωξη και να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους υγιείς και δυνατοί.
Την δημοτική αρχή, την καλούμε για πολλοστή φορά να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με ευθύνη και προγραμματισμό στην ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης επιμένοντας με επιστημονικά δεδομένα οι πολίτες να εμβολιαστούν, τόσο για το καλό το δικό τους όσο και της κοινωνίας του δήμου μας που δεν πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη για ακόμη μία φορά, στην δίνη σκληρών απαγορευτικών μέτρων.
Τα ομόφωνα ψηφίσματα δεν αποδίδουν αν η διοίκηση αντιμετωπίζει το ζήτημα με θεατρινισμούς. Παράδειγμα πρέπει να αποτελέσουν οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν πρέπει άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, να παραμένουν ανεμβολίαστοι και να κλείνουν το μάτι σε όλους αυτούς που χωρίς επιχειρήματα έχουν άποψη σε επιστημονικά θέματα και με fake news παραπληροφορούν την κοινωνία μας. Η ζωή δεν είναι θέατρο για να παίζει μαζί της ο κάθε φαντασμένος που διψάει για χειροκρότημα!!
Από τη σελίδα της παράταξης Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ