Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Άδικη η κριτική που έγινε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου»

«Άδικη η κριτική που έγινε στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου»

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου Νέστορας Λαφαζανίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 26ης Νοεμβρίου 2021 για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022, απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε σ’ αυτό από την αντιπολίτευση είπε ότι ήταν άδικη. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Λαφαζανίδης:

«Είναι λίγο άδικα κάποια πράγματα που ακούστηκαν. Έχω την αίσθηση ότι γράψαν ένα κείμενο το οποίο έπρεπε να διαβαστεί απλά, χωρίς να δώσουν καμία σημασία σε ότι ανέφερα εγώ μέσα στο Τεχνικό Πρόγραμμα. Είναι άδικο γιατί κάνουν κι εμένα να αισθάνομαι ότι τζάμπα τα λέω ώρες ώρες και γιατί κάνουμε μία σοβαρή προσπάθεια που σε προηγούμενα Τεχνικά Προγράμματα δεν την είδαμε, γιατί έκανα μία αναζήτηση και στο παρελθόν του δήμου.

Το συγκεκριμένο Τεχνικό Πρόγραμμα θεωρώ ότι είναι σοβαρό, υλοποιήσιμο, όπως υλοποιήσιμα ήταν και τα προηγούμενα Τεχνικά Προγράμματα που είχαμε καταθέσει. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υλοποιήθηκε από τα Τεχνικά Προγράμματα. Δεν είναι πλασματικά Τεχνικά Προγράμματα, όπως αναφέρθηκε. Πάντα πηγαίνουμε με γνώμονα τις δυνατότητές μας.

Τυχαίνουν και απρόβλεπτα. Πιθανόν να μην καταφέραμε να υλοποιήσουμε και κάποια πράγματα από αυτά λόγω χρόνου, λόγω συγκυριών, λόγω πανδημίας που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Έγιναν όμως και ένα σωρό πράγματα εκτός Τεχνικού Προγράμματος. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε για να βελτιώσουμε τον τόπο μας να ακούγονται αυτά που ακούστηκαν προηγουμένως».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ