Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣοβαρή καταγγελία συμβούλων της αντιπολίτευσης της Κοινότητας Ευόσμου

Σοβαρή καταγγελία συμβούλων της αντιπολίτευσης της Κοινότητας Ευόσμου

Οκτώ κοινοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης της Κοινότητας Ευόσμου, με έγγραφο που κατέθεσαν χθες Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 προς τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και προς τον πρόεδρο της Κοινότητας Ευόσμου, καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτη Φωτιάδη γιατί στη συνεδρίαση της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021 αρνήθηκε να ξεκλειδώσει την πόρτα του δημαρχείου ώστε να προσέλθει και να ψηφίσει δια ζώσης η κοινοτική σύμβουλος Αποστολάκη Μαρία! Οι οκτώ σύμβουλοι τον καταγγέλλουν γιατί με αυταρχικό ύφος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί την κυρία Αποστολάκη στην ψήφιση του θέματος, επειδή η κοινοτική σύμβουλος δεν συμμετείχε στη συζήτηση του θέματος! Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου καταγγέλλεται από τους οκτώ συμβούλους της αντιπολίτευσης ότι είχε επιχειρήσει να μην αφήσει να ψηφίσει μια άλλη φορά για τους ίδιους λόγους την κυρία Μάλλιου Μαρία, η οποία όμως τελικά ψήφισε.

Για το γεγονός της έλλειψης απαρτίας στις συνεδριάσεις της Κοινότητας Ευόσμου, οι οκτώ κοινοτικοί σύμβουλοι επιρρίπτουν τις ευθύνες στον πρόεδρο της Κοινότητας αφού η Κοινότητα έχει πάρει ομόφωνα απόφαση να συνεδριάζει Δευτέρα και Τετάρτη κατά τις απογευματινές ώρες, αλλά ο κύριος Φωτιάδης συγκαλεί συμβούλιο την Τρίτη στις 14:00.

Σύμφωνα με την καταγγελία των οκτώ συμβούλων της αντιπολίτευσης ο κύριος Φωτιάδης με την αυταρχική του συμπεριφορά και με τη μέθοδο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» προκαλεί διαρκώς τους κοινοτικούς συμβούλους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνέχεια εντάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους κλείνει τα μικρόφωνα με αποτέλεσμα να ηχογραφούνται οι λέξει που θέλει ο ίδιος!

Οι οκτώ κοινοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Πασχαρέλης Σωκράτης, Τράικος Αριστείδης, Χατζηβρέττα Ελένη, Αγγελόπουλος Στέλιος, Αποστολάκη Μαρία, Τσιαπανίτης Βασίλειος, Χατζηβρέττας Βασίλειος, Γιαννακόπουλος Στέλιος, καταγγέλλουν επίσης τον πρόεδρο της Κοινότητας Ευόσμου γιατί όταν οι κοινοτικοί σύμβουλοι του ασκούν «σκληρή αντιπολίτευση» και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, αναφέρει διαρκώς πως τον απειλούν και ότι τα λεγόμενά τους μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για συκοφαντική δυσφήμιση! Επιπρόσθετα οι οκτώ σύμβουλοι κατηγορούν τον κύριο Φωτιάδη για έλλειψη γνώσης των θεμάτων, αδυναμία ανάλυσής τους με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την Κοινότητα να πάρει θέση κι έτσι τα θέματα να καταψηφίζονται.

Η καταγγελία των οκτώ κοινοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης ολοκληρώνεται με την επισήμανση ότι ενώ έχει εδώ και ενάμιση χρόνο ψηφιστεί ομόφωνα η πρόταση του κυρίου Πασχαρέλη Σωκράτη οι συνεδριάσεις της Κοινότητας Ευόσμου να μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του δήμου στο youtube, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και ο πρόεδρος δεν απαντάει για ποιο λόγο.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ