Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚι άλλο ατύχημα στην τραγική διασταύρωση 25ης Μαρτίου με Μουσών στον Εύοσμο

Κι άλλο ατύχημα στην τραγική διασταύρωση 25ης Μαρτίου με Μουσών στον Εύοσμο

Χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 17:00, όχημα κινούμενο στην οδό Μουσών προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου παραβίασε το «STOP» και συγκρούστηκε σφοδρά με όχημα που κινούνταν στην οδό 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς Κορδελιό. Ευτυχώς οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν έπαθαν τίποτα. Το ένα όμως από τα δυο αυτοκίνητα κόντεψε να ανεβεί στο πεζοδρόμιο της Μουσών, όπου περπατάει πολύς κόσμος. Εάν η σύγκρουση ήταν λίγο πιο σφοδρή θα μπορούσε το αυτοκίνητο να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο ή και μέσα στο πάρκο, όπου παίζουν παιδιά και το ατύχημα να μην μείνει μόνο στις διαλυμένες λαμαρίνες.

Η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι τραγική γιατί η Μουσών είναι η τελευταία μεγάλη οδός που διασταυρώνει η 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς το Κορδελιό. Ενώ όλες οι άλλες μεγάλες οδοί (Παπάγου, Εθνικής Αντιστάσεως, Ολυμπιάδος, Νυμφαίου, Μαιάνδρου), που διασταυρώνει η 25ης Μαρτίου από την Ηλιούπολη προς το Κορδελιό, έχουν προτεραιότητα, στη διασταύρωση με τη Μουσών έχει προτεραιότητα η 25ης Μαρτίου!

Στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται συχνά ατυχήματα και ακόμα συχνότερα αποφεύγονται την τελευταία στιγμή και χάρη στην προσοχή που δείχνουν οι οδηγοί που κινούνται στην 25ης Μαρτίου επειδή ακριβώς γνωρίζουν την επικινδυνότητα της διασταύρωσης. Οι πινακίδες «STOP» στη διασταύρωση Μουσών με 25ης Μαρτίου δεν γίνονται αντιληπτές από τους οδηγούς. Ο δήμος άμεσα πρέπει να προχωρήσει σε οριζόντια σήμανση του δρόμου προκειμένου οι οδηγοί που κινούνται επί της Μουσών να αντιλαμβάνονται ότι έχουν «STOP».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ