Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΣαρρηγιαννίδης: Να εκτελεστεί για παραδειγματισμό

Σαρρηγιαννίδης: Να εκτελεστεί για παραδειγματισμό

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδη, με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες στις ΗΠΑ με την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο:

«Επί των ημερών της προεδρίας του εκτελέστηκαν οι περισσότεροι βαρυποινίτες που καταδικάστηκαν σε θάνατο. Ας ελπίσουμε να είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία της δημοκρατικής Αμερικής που θα καταδικαστεί στην ίδια ποινή για παραδειγματισμό.

Donald Trump, ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της υπερδύναμης, ο λαϊκιστής, ο ρατσιστής, o σεξιστής, ο ψεύτης, ο διχαστής, υπερασπιστής της οπλοφορίας, των ακροδεξιών και φασιστικών οργανώσεων που δεν σέβονται την διαφορετικότητα, ένα σούργελο γενικώς που τον αποκαλούν πλέον και ψυχοπαθή, σε λίγο θα είναι παρελθόν. Μαζί του και βλαμμένα μέλη της οικογένειας του που με νόμο πρέπει να τους απαγορευτεί η ενασχόληση με την πολιτική δια βίου.

Ευτυχώς για ακόμη μία φορά όμως αποδείχτηκε ότι η Δημοκρατία, οι θεσμοί και οι αγωνιστές της, μπορεί να δοκιμάζονται από τέτοιους πολιτικούς τσαρλατάνους αλλά στο τέλος πάντα υπερισχύουν!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ