Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΔεν έχουμε ανάγκη από Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να μοιράζει συσσίτια!

Δεν έχουμε ανάγκη από Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να μοιράζει συσσίτια!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφτηκε μια κοινωνική κουζίνα και συμμετείχε στη διανομή του συσσιτίου. Κάποια Μέσα Ενημέρωσης παρουσίασαν τη συγκεκριμένη δράση της Προέδρου της Δημοκρατίας σαν μεγάλο κατόρθωμα.

«Κοντά στους αδύναμους» έγραψαν κάποιοι, «συγκινεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μοιράζοντας συσσίτιο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη» έγραψαν κάποιοι άλλοι, «κίνηση ανθρωπιάς» έγραψαν κάποιοι τρίτοι.

Οι Έλληνες όμως δεν έχουν ανάγκη από Πρόεδρο της Δημοκρατίας που να μοιράζει συσσίτια. Οι Έλληνες έχουν ανάγκη από Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, ώστε να μην χρειάζονται τα συσσίτια. Γιατί στο κατώφλι του 2021, με τόσο πλούτο γύρω μας, το να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από συσσίτια είναι μεγάλη ντροπή και μεγάλο αίσχος! Τα συσσίτια είναι δουλειά της εκκλησίας και των κοινωνικών φορέων και όχι πολιτικών που έριξαν την Ελλάδα στην ανάγκη των συσσιτίων.

Θα πει κανένας ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει ότι μπορεί στις παρούσες συνθήκες μοιράζοντας συσσίτια και ταυτόχρονα κάνει ενέργειες για να μην χρειάζονται στο μέλλον συσσίτια. Όμως δεν είναι έτσι. Η κυρία Σακελλαροπούλου ως ανώτατη δικαστής δεν έκανε τίποτα για να μην ψηφιστεί με πολιτικό πραξικόπημα, κόντρα στην απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, το τρίτο μνημόνιο που έπνιξε την Ελλάδα στη φτώχεια και στα συσσίτια.

Τάκης Φ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ