Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά έχει δίκιο ο μασκοκλάστης…

Τελικά έχει δίκιο ο μασκοκλάστης…

Τελικά τον αδικήσαμε τον μασκοκλάστη και τείνουμε να συμφωνήσουμε με τις απόψεις του περί μασκοκλασίας. Μπορεί να μην είναι γιατρός αλλά είναι το λίκνο της σοφίας! Μέσα σε λίγο καιρό ενημερώθηκε από γιατρούς μασκοκλάστες, μορφώθηκε και πλέον δεν είναι απλά γιατρός! Είναι ένας διδάκτορας ερευνητής γιατρός, είναι ένας γίγαντας της επιστήμης! Νοιώσαμε τύψεις που δεν ακούγαμε τις απεγνωσμένες κραυγές του εναντίον της μάσκας, όταν έπεσε στα χέρια μας ένα βίντεο στο οποίο ανοίγουν μια μάσκα και φαίνεται τι κρύβουν μέσα της. Το βίντεο αποδεικνύει πόσο δίκιο έχει ο μασκοκλάστης να καλεί σε μασκοκλασία. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το βίντεο για να μην κλάσετε ποτέ ξανά από εδώ και πέρα τον μασκοκλάστη και τις μασκοκλασίες του:

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1: Σε τι γλώσσα ενημερώθηκε ο μασκοκλάστης από τους μασκοκλάστες γιατρούς (1 ή 2 σε όλη την Ελλάδα) και απέκτησε διδακτορικό στην ιατρική ώστε να στέκεται απέναντι σε Παγκόσμιους Οργανισμούς, σε Ενώσεις και σε Συλλόγους γιατρών και να αντικρούει την άποψή τους; Στα Ελληνικά; Αυτό θα ήταν δύσκολο αφού τα Ελληνικά του έχουν εκτοξευθεί τόσο ψηλά που τείνουν να ταυτιστούν με τα Αρχαία Ελληνικά κι έτσι είναι δύσκολο κάποιος να συνεννοηθεί μαζί του στα Νέα Ελληνικά.

ΥΓ2: Το ότι ο μασκοκλάστης δεν έχει ξεφύγει εντελώς και διαπιστώνει ότι όταν έξω λάμπει ο ήλιος είναι μέρα και όχι νύχτα και το ίδιο διαπιστώνει και κάποιος άλλος, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός ο άλλος ταυτίζεται μαζί του και στην μασκοκλασία και σε όποια άλλη αηδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ