Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠαραιτείται από αντιδήμαρχος ο Κώστας Σωτηράκης…

Παραιτείται από αντιδήμαρχος ο Κώστας Σωτηράκης…

Παραιτείται από αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών ο Κώστας Σωτηράκης καθώς η ιδιότητα του αντιδημάρχου δεν συμβαδίζει με τα καθήκοντα της νέας θέσης την οποία ανέλαβε. Ο Κώστας Σωτηράκης από χθες ανέλαβε Αρχιστράτηγος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην εκστρατεία εναντίον του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης! Κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό 99,4 ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς είναι δυνατόν ένας τόσο μεγάλος δήμος σαν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου να μην έχει μέτωπο στη θάλασσα. Ο Κώστας Σωτηράκης δεν τους απάντησε «τι είναι αυτά που λέτε», αλλά ότι δεν το είχε σκεφτεί και θα το σκεφτεί. Αφού λοιπόν το σκέφτηκε και είδε ότι έξοδο στη θάλασσα δεν έχει ο δήμος μας, αντιλήφθηκε ότι προκειμένου να αποκτήσει πρέπει να καταλάβει μία λωρίδα γης του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Ανέβηκε πρωί πρωί σήμερα ο Κώστας Σωτηράκης στην ταράτσα του δημαρχείου και αντικρύζοντας το κομμάτι γης που πρέπει να καταλάβουμε και τη θάλασσα που θέλουμε δική μας να διακρίνεται στο βάθος, αναφώνησε «θάλαττα, θάλαττα». Κατόπιν κατέβηκε στο γραφείο του και έπιασε κι έγραψε επιστολή στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται κάτω στην παραλιακή ζητώντας του να του παραχωρήσει το άλογό του για την εκστρατεία εναντίον του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, διότι αρχιστράτηγος χωρίς άλογο δεν γίνεται! Έπειτα άνοιξε τους χάρτες και κάλεσε και τους δημοσιογράφους του Flash 99,4 για να τον συμβουλεύσουν σε πιο σημείο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης πρέπει να επιτεθούμε! Ήδη στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου αρχίζουν να παρουσιάζονται επίστρατοι με όπλο, κράνος, εξάρτηση. Υπαρχηγό του σ’ αυτήν την εκστρατεία ο Κώστας Σωτηράκης σκέφτεται να κάνει τον Κώστα Πρέκα!!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που λείπει από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι το παραλιακό μέτωπο! Όλα τα άλλα τα έχει λυμένα!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ