Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΟλυμπιακός και ΠΑΟΚ δυναμιτίζουν το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δυναμιτίζουν το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δυναμιτίζουν το πρωτάθλημα με τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν και ανοίγουν τον δρόμο για να δούμε απαράδεκτες καταστάσεις. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με τα καμώματά τους προσπαθούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, γιατί δύο ισχυροί επιχειρηματίες έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν ποιος από τους δυο τους είναι ο ισχυρότερος.

Τον χορό της απαράδεκτης αυτής κατάστασης που επικρατεί τον άνοιξε και τον έσυρε ο Ολυμπιακός. Αβάσιμες καταγγελίες για τη διαιτησία, προσπάθεια δημιουργίας κλίματος έντασης μέσω ανακοινώσεων για μεροληψία σε βάρος του Ολυμπιακού, κλείσιμο της αποστολής του ΠΑΟΚ έξω από την μάντρα του σταδίου Καραϊσκάκη προκειμένου οι παίχτες του Δικέφαλου του Βορρά να περπατήσουν προς τα αποδυτήρια προπηλακιζόμενοι από χούλιγκαν διαπιστευμένους του Ολυμπιακού, εισβολή του προέδρου του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών, απαγόρευση εισόδου στους δημοσιογράφους του «OPEN» στο στάδιο «Καραϊσκάκης», καταγγελίες του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για σφαγή του από τη διαιτησία, μια σφαγή που την είδαν ο Μαρινάκης, ο Καραπαπάς, ο Θεοδωρίδης, ο Τσουκαλάς και ο Μπαρούφας.

Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς αποφάσισε να μπει σ’ αυτόν τον απαράδεκτο χορό που έστησε ο Ολυμπιακός και να χορέψει σκληρό ροκ. Έτσι χθες το βράδυ στο τηλεοπτικό κανάλι του προέδρου του ΠΑΟΚ, στο «OPEN», είδαμε έναν Κυριάκο Θωμαΐδη σε ρόλο Τάκη Τσουκαλά, αλλά σε πολιτισμένη έκδοση, να προαναγγέλλει τρία video που δείχνουν βιαιότητες σε βάρος των παιχτών του ΠΑΟΚ, αστυνομικό να χτυπάει τον Σφιντέρσκι και Ολυμπιακούς να στριμώχνουν τον Πασχαλάκη. Περιμέναμε λοιπόν να δούμε τα συγκλονιστικά video του Θωμαΐδη, αλλά δεν είδαμε τίποτα. Ήταν τρία video στα οποία δεν είδαμε απολύτως τίποτα αφού στα δύο τελευταία η κάμερα κοιτούσε στην κυριολεξία το ταβάνι. Ακούγαμε μόνο κραυγές και τον Θωμαΐδη να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με όσα έλεγε. Αυτά που παρουσίασε ο Θωμαΐδης video δεν τα λες. Ήταν ηχητικά από τα οποία συμπέρασμα δεν έβγαινε. Το εντυπωσιακό ήταν ότι κανένας από το πάνελ του Θωμαΐδη δεν τόλμησε να αντιδράσει για το καραγκιοζιλίκι να παρουσιάζονται αυτά τα ηχητικά ως ντοκουμέντα. Κι όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά κάποιοι σχολίαζαν με βάση όχι αυτά που δεν έβλεπαν στο video, αλλά με βάση αυτά που έλεγε ότι βλέπει ο Θωμαΐδης. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζόταν αυτού του είδους την εκπομπή του Θωμαΐδη. Έφτανε το video από το «gazzetta.gr» που δείχνει τους διαπιστευμένους του Ολυμπιακού να συγκρούονται με την αστυνομία. Σε τι χρησίμευαν τα video ντοκουμέντα (ο Θεός να τα κάνει ντοκουμέντα) του Θωμαΐδη; Μόνο στο να εξαγριώσουν τους ΠΑΟΚτσήδες και να δυναμιτίσουν κι άλλο το πρωτάθλημα.

Και σ’ αυτόν τον απαράδεκτο χορό του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ η πολιτεία στον καφενέ, τσιγάρο, πρέφα και καφέ και δεν βαριέσαι αδερφέ. Για να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση και τι σκοπό έχουν οι δύο λεφτάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος, γιατί για να μην τρελαθούμε για ότι γίνεται και για ότι θα γίνει ο Μαρινάκης με τον Σαββίδη μαζί με τον Αυγενάκη και τον Μητσοτάκη έχουν την αποκλειστική ευθύνη. Οι άλλοι όλοι είναι απλά κομπάρσοι και μαριονέτες…

Γ. Σαδούκ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ