Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Ο Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές»  διοργανώνει στις  30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρου Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) κατά τις ώρες  10.30 έως 20.30 χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar Αγάπης.
Με ενδεικτική τιμή συμμετοχής 2 ευρώ, σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, θα πιείτε το καφεδάκι σας και θα γευτείτε χειροποίητα εδέσματα που με μεράκι οι εθελόντριες του συλλόγου θα ετοιμάσουν για σας.
Στο Bazaar θα εκτίθενται πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές, πρωτοχρονιάτικα γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, δωράκια για παιδιά, γλυκά, μαρμελάδες, πρωτότυπα χρηστικά δώρα, ημερολόγια και πολλά άλλα δώρα αγάπης!
Φέτος, μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε προσιτές τιμές. Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν για καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ