Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΗ τέταρτη αγωνιστική της super league  ήταν η καλύτερη έως τώρα αγωνιστική

Η τέταρτη αγωνιστική της super league  ήταν η καλύτερη έως τώρα αγωνιστική

Γράφει ο Ι.Μ.

Αυτή η αγωνιστική ήταν η καλύτερη από τις μέχρι τώρα αγωνιστικές.  Υπήρχε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έληξε ισόπαλο και το ντέρμπι των αιωνίων που επίσης έληξε ισόπαλο. Η αγωνιστική είχε κι άλλα παιχνίδια με βαθμολογική σημασία.

Την αγωνιστική άνοιξε το ματς Βόλος – Όφη που έληξε 1-0. Ο ΟΦΗ έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς καθώς στο 19΄ είχε δοκάρι με τον Μπαλογιάννη. Έπειτα είχε και πάλι δοκάρι στο 58΄ με τον Φιγκερέδο, όμως αυτός που πέτυχε το γκολ ήταν τελικά ο βόλος στο 75΄ με τον Τόρρες. Ο ΟΦΗ είχε πάλι δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα στο 78΄ με τον Νέιρα.

Η αγωνιστική συνεχίστηκε με το ματς Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος  που έληξε με σκορ 2-1. Στο παιχνίδι αυτό ο Αστέρας έδειξε από την αρχή ποιος κάνει κουμάντο καθώς πέτυχε γκολ στο 3΄ με τον Μάρκ Φερνάντεθ και μετά από λίγα λεπτά πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 6΄ με τον ίδιο παίκτη. Στη συνέχεια ο Αστέρας είχε και πάλι δοκάρια στο 18΄ με τον Ριέρα  και στο 43΄ με τον Λούις Φερνάντεθ. Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 53΄ με τον Γούτα.

Η πρώτη ημέρα της 4ης αγωνιστικής τελείωσε με το ματς Παναιτωλικός – ΑΕΚ που έληξε με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 69΄ ο Λιβάγια ενώ στο 86΄ η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Λιβάγια.

Το πρώτο παιχνίδι της δεύτερης ημέρας της αγωνιστικής ήταν το Λάρισα – Ξάνθη που έληξε με σκορ 3-0. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Τέρκι στο 35΄. Τα τέρματα διπλασίασε στο 53΄ ο Μιλοσάλιεβιτς, ενώ το 3-0 το πέτυχε ο Μπέρτο στο 83΄.

Η αγωνιστική συνεχίστηκε με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο οποίο ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Άρης με τον Ιντέγε στο 4΄. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 2 λεπτά αργότερα με τον Μάτος. Ο Άρης πήρε πάλΙ κεφαλή στο σκορ στο 87΄ με τον με τον Ματίγια. Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 90΄+5΄ με τον Βαρέλα και το γκολ τη ισοφάρισης ήρθε στο 90΄+7΄ από τον Μίσιτς.

Η αγωνιστική συνεχίστηκε στη Λαμία όπου η τοπική ομάδα έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο. Το σκορ άνοιξε για τη Λαμία ο Τεχεράνο στο 69΄ ενώ η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 90΄+2΄ με γκολ τον Αραμπούλη.

Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι των αιωνίων που έληξε ισόπαλο 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Ολυμπιακός στο 36΄ με τον Γκερέρο  ενώ η ισοφάριση ήρθε από πέναλτι του Μολό στο 90΄.

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 10
  2. ΠΑΟΚ 10
  3. Ξάνθη 9
  4. ΑΕΚ 9
  5. Βόλος 9
  6. ΟΦΗ 7
  7. Άρης 5
  8. Λάρισα 4
  9. Αστέρας Τρίπολης 3
  10. Λαμία 3
  11. Ατρόμητος 2
  12. Παναθηναϊκός 2
  13. Παναιτωλικός 0
  14. Πανιώνιος – 2
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ