Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΟ Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League

Ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Μπέρνλι στην Αγγλία και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και θα μπει στη σημερινή κλήρωση μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα πέρασε μία δύσκολη βραδιά, καθώς η Μπέρνλι μπήκε δυνατά στον αγώνα και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι στόχευε στη μεγάλη ανατροπή. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου οι Άγγλοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του εξαιρετικού Γιαννιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπέρνλι μπήκε εξίσου δυνατά και με το «καλημέρα» (48′) έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το πλασέ του Βόουκς σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Η αγγλική ομάδα συνέχισε να χάνει μεγάλες ευκαιρίες και έτσι επιστρατεύτηκε για άλλη μια φορά ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου: Ο Ολυμπιακός στη μοναδική αξιόλογη φάση στο 83′, σκόραρε με εκπληκτική ενέργεια του Ποντένσε. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο Βίντρα σε μία φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή του Γιαννιώτη έκανε το 1-1.

Όμως στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ