Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκίνησαν οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών υλοποιούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος της Περιφέρειας που περιλαμβάνει επίγειους ψεκασμούς προνυμφοκτονίας στα ρέματα και στα φρεάτια.
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου μας με συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας συνεργάζεται στενά με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το συγκεκριμένο θέμα και έχει στείλει εγκαίρως τους χάρτες με αποτυπωμένα τα ρέματα και τα φρεάτια του Δήμου.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος,  οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησαν χθες Δευτέρα και αναμένεται να διαρκέσουν 3 ημέρες.
Στο πλαίσιο του προγράμματος λειτουργεί καθημερινά (9.00 – 17.00) η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας 800 11 244 24 (χωρίς χρέωση), προκειμένου οι δημότες να αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους σχετικά με τα κουνούπια.
Τέλος, οι δημότες μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα  του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (www.keelpno.gr) προκειμένου να ενημερωθούν για μέτρα πρόληψης και για ατομικά μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ