Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΚαθημερινό πρόγραμμα δράσης μπροστά στην κινητοποίηση για την «αναπτυξιακή» φιέστα

Καθημερινό πρόγραμμα δράσης μπροστά στην κινητοποίηση για την «αναπτυξιακή» φιέστα

Σε καθημερινό πρόγραμμα δράσης προχωρούν τα Συνδικάτα Θεσσαλονίκης μπροστά και στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 28 Μάρτη στις 6 μ.μ. στην πλ. Δημοκρατίας (Βαρδάρης) για το «αναπτυξιακό» Συνέδριο της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα:

Τρίτη 20 Μάρτη:

  • Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης στις 5.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο ΙΕΚ Νεάπολης.
  • Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης στις 5.30 μ.μ. στο ONE SALONICA

Τετάρτη 21 Μάρτη

  • Το Συνδικάτο τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης στις 5.30 μ.μ. στο EnterSoft
  • Το Συνδικάτο Εργ/λων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχ. Θεσσαλονίκης,Πιερίας, Χαλκιδικής στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
  • Η Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει στις 7.45 π.μ. Λογιστήριο Μασούτη, στις 8.30 π.μ. Ελεγκτική εταιρεία PWC, στις 9 π.μ. Λογιστική εταιρεία Link – Εκατός
  • Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης στις 4 μ.μ. στο COSMOS

Σε ανακοίνωσή τους τα Σωματεία σημειώνουν:

«Στο αναπτυξιακό συνέδριο που προγραμματίζεται στη Θεσσαλονίκη για το τριήμερο 26-28 Μάρτη, θα ακούσουμε πολλά από Κυβέρνηση, κόμματα και εργοδοτικούς φορείς. Θα ακούσουμε για ανάπτυξη, επιστροφή στις αγορές, προσέλκυση επενδύσεων, γεωστρατηγική αναβάθμιση και όλα αυτά για το “καλό μας”.

Το σίγουρο για εμάς είναι το αντιλαϊκό έργο των μνημονίων, το χτύπημα στο δικαίωμα στην απεργία, οι πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών συνοδευόμενοι από καταστολή, τα προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση και η προετοιμασία για την “γεωστρατηγική αναβάθμιση” της ελληνικής αστικής τάξης που μόνο δεινά μπορεί να φέρει στα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους της χώρας μας.

Αυτό το παρόν και το μέλλον για την εργατική τάξη και το λαό τους το χαρίζουμε.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας καλώντας τους εργαζόμενους να παλέψουν για ένα διαφορετικό ελπιδοφόρο μέλλον αγωνιζόμενοι μέσα από Σωματεία, Συλλόγους, Επιτροπές αγώνα, με καθημερινές πρωτοβουλίες και εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, γιατί η “ανάπτυξη τους τσακίζει τη ζωή μας, αγώνας και αντεπίθεση η επιλογή μας”.

Τετάρτη 28 Μάρτη όλοι στη συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στην πλ. Δημοκρατίας (Βαρδάρης) και διαδήλωση στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ