Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρουσίαση του βιβλίου «Καλέ μου Αϊ Βασίλη»

Παρουσίαση του βιβλίου «Καλέ μου Αϊ Βασίλη»

ah-agios-basilhs
Με τον αγαπημένο Άγιο όλων των Παιδιών του κόσμου ανοίγει σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου- στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ( Μ. Αλεξάνδρου 57) η Αυλαία των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Διοικητικών Υπηρεσιών Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η Συγγραφέας Μαρία Ποπκιώση  θα  παρουσιάσει το παραμύθι της «Καλέ μου Αϊ  Βασίλη» σε παιδιά προσχολικής ηλικίας  και μέχρι  10 ετών. Πρόκειται για ένα διαδραστικό  χριστουγεννιάτικο παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Αϊ Βασίλη…. ο οποίος… διαβάζει με πολύ μεγάλη προσοχή τα γράμματα που του στέλνουν τα παιδιά και ετοιμάζει πυρετωδώς τα δώρα τους. Μα είναι τόσα πολλά τα γράμματα και τόσα πολλά τα δώρα των παιδιών! Θα προλάβει άραγε να τα παραδώσει όλα εγκαίρως;

Αυτή άλλωστε είναι και η διαχρονική αγωνία όλων των παιδιών του κόσμου! ! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  συγγραφέας  με έναν μοναδικό – παιδικό- αφοπλιστικό- εμπνευσμένο  και εκφραστικό  τρόπο  συνομιλεί με τα παιδιά και παράλληλα καλεί κοντά της τα ξωτικά και τους καλικαντζάρους. Γίνονται μια παρέα όλοι μαζί και συνομιλούν, γράφουν γράμματα στο Αη Βασίλη ο οποίος εμφανίζεται στο τέλος….. προς έκπληξη και χαρά όλων!!!   Είσοδος Ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ