Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν ψάχνει καμία απολύτως σανίδα σωτηρίας»

«Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν ψάχνει καμία απολύτως σανίδα σωτηρίας»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Σανίδα σωτηρίας ψάχνει η διοίκηση Μανδαλιανού σε αβάσιμες διαδόσεις»:

«Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν ψάχνει καμία απολύτως σανίδα σωτηρίας και δεν έχει καμία ανάγκη από κανένα κομματικό χρίσμα. Ουδέποτε το ζήτησε. Το μόνο χρίσμα που ζήτησε ήταν εκείνο των συνδημοτών του, το οποίο το πήρε θριαμβευτικά στις προηγούμενες εκλογές. Την πολιτική του ταυτότητα την γνωρίζουν όλοι. Όπως και την πολιτική ταυτότητα των άξιων και ικανών συνεργατών του, που συμπράττουν μαζί με τον Δήμαρχο, την υλοποίηση ενός βιώσιμου πλάνου ανάπτυξης, το οποίο μετά από 30 χρόνια στασιμότητας, το είχε και το έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Περιθώρια για οπισθοχωρήσεις δεν υπάρχουν. Τα ζήσαμε και τους ζήσαμε. 30 χρόνια ακούγαμε τις ίδιες υποσχέσεις από τα ίδια πρόσωπα που άλλαζαν συνδυασμούς και πολιτικές σαν τα πουκάμισα και ζούσαμε τα ίδια και χειρότερα προβλήματα. Ο Δήμος μας για πρώτη φορά μπαίνει στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Και αυτό το έχουν αναγνωρίσει με τις πρόσφατες επισκέψεις τους στο Δήμο μας, ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ του Ελληνικού κοινοβουλίου. Και αυτό πρέπει να το ενισχύσουν και να το υποστηρίξουν όχι μόνο οι συνδημότες μας αλλά και τα κόμματα. Που καλώς ή κακώς δεν αποτελούν μιάσματα, αλλά οργανωμένες πολιτικές οντότητες με πρόσωπα, θέσεις και αρχές».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ