Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣανίδα σωτηρίας ψάχνει η διοίκηση Μανδαλιανού σε αβάσιμες διαδόσεις

Σανίδα σωτηρίας ψάχνει η διοίκηση Μανδαλιανού σε αβάσιμες διαδόσεις

Η διοίκηση Μανδαλιανού καταρρέει εξαιτίας της ανυπαρξίας της και του μηδενικού έργου της.

Η διοίκηση Μανδαλιανού αναζητά σανίδα σωτηρίας σε επικοινωνιακές τακτικές και αβάσιμες διαδόσεις.

Γράφτηκε λοιπόν ένα σχόλιο από τον κύριο Πέτρο Λεμπετλή στο οποίο καλλιεργείται η εντύπωση πως η Νέα Δημοκρατία εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει το χρίσμα στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Ας αντιπαρέλθουμε το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Λεμπετλή, εξετάζει το ζήτημα στα γραφεία της οδού Συγγρού, από τα οποία έχει φύγει εδώ και 7 χρόνια. Για ποιο λόγο η Νέα Δημοκρατία να έρθει σε σύγκρουση με τους υπόλοιπους τρεις Νεοδημοκράτες υποψηφίους δημάρχους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και με τους Νεοδημοκράτες που βρίσκονται στα ψηφοδέλτιά τους;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Απλά η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει να αφήσει την αίσθηση πως η Νέα Δημοκρατία σκέφτηκε να τη στηρίξει. Έτσι η διοίκηση Μανδαλιανού θα έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Και θα παραμείνει ανεξάρτητη, αλλά θα έχει και το αόρατο πέπλο της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας. Κανονικά παραμύθια της Χαλιμάς.

Όμως ο κύριος Λεμπετλής γράφει και κάτι άλλο στο κείμενό του. Γράφει ότι «Και η παράταξη του Δημάρχου, ίσως από τις λίγες πανελλαδικά, μετέχουν πρωτοκλασάτα στελέχη όχι μόνο των δύο προαναφερόμενων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και άλλων (βλέπε Ν.Δ) που πρωταγωνιστούν στη πολιτική ζωή του τόπου μας».

Μπορεί ο κύριος Λεμπετλής να κατονομάσει ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχει στην παράταξη Μανδαλιανού. Μπορεί να κατονομάσει ένα δευτεροκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχει στην παράταξη Μανδαλιανού; Ένα τριτοκλασάτο μήπως;

Φθηνά κόλπα, φθηνές επικοινωνιακές τακτικές και αβάσιμες διαδόσεις. Όσο για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παιδεύονται να διαψεύσουν τον κύριο Λεμπετλή, τζάμπα το κάνουν. Ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο ίδιος να διαψεύσει το ενδεχόμενο να δοθεί χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας σε υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Λεμπετλής φαίνεται πως θα συνεχίσει να επιμένει πως η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να συνεδριάζει με αυτό το θέμα ίσως στα γραφεία της στην οδό Ρηγίλλης.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ