Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌταν δεν κινδυνεύεις να πεινάσεις, έτσι μιλάς για τις σχολικές καθαρίστριες

Όταν δεν κινδυνεύεις να πεινάσεις, έτσι μιλάς για τις σχολικές καθαρίστριες

Όταν είσαι χορτάτος και δεν κινδυνεύεις να πεινάσεις, όταν δεν στερείσαι τίποτα και δεν κινδυνεύεις να στερηθείς κάτι από αυτά που απολαμβάνεις, τότε μιλάς για τις σχολικές καθαρίστριες όπως μίλησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2023.

Ο κύριος Μανδαλιανός μίλησε για παράσταση εντυπωσιασμού. Σαν παράσταση είδε ο κύριος δήμαρχος την παρουσία των σχολικών καθαριστριών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αγωνία των σχολικών καθαριστριών για τις συμβάσεις τους του φάνηκε παράσταση εντυπωσιασμού. Η αγωνία εάν θα έχουν τη νέα σχολική χρονιά συμβάσεις πλήρους ωραρίου ή μερικής απασχόλησης, εάν θα μπορούν να προσφέρουν στον εαυτό τους και στην οικογένειά τους τα έστω λίγα που προσφέρουν, στο δήμαρχο φάνηκαν παράσταση.

Ο δήμαρχος, χορτάτος και χωρίς κανέναν κίνδυνο να πεινάσει, βλέπει ως παράσταση εντυπωσιασμού την προσπάθεια των σχολικών καθαριστριών να υπερασπίσουν το ψωμί τους και το ψωμί των παιδιών τους. Είναι λογικό. Όταν τρως παντεσπάνι, σου φαίνεται πολύ γραφική η συζήτηση για το ψωμί, όταν τρως χαβιάρι, σου φαίνεται πολύ περίεργη η συζήτηση για το γαύρο.

Το να προκαλείς όμως ως δήμαρχος τους μεροκαματιάρηδες, επειδή εσύ τα έχεις όλα λυμένα, αποκαλώντας παράσταση εντυπωσιασμού την αγωνία για το ψωμί τους, αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν κάνεις για τη θέση του δημάρχου, πολύ περισσότερο που σ’ αυτόν το δήμο η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων δεν έχουν λυμένα τα προβλήματά τους και που το ωράριο της εργασίας τους είναι γι’ αυτούς ζήτημα ζωής και θανάτου και γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να το μετατρέψουν σε παράσταση εντυπωσιασμού.

Γ. Παπαδ.

Απαράδεκτη αντιμετώπιση των σχολικών καθαριστριών από τη διοίκηση Μανδαλιανού
Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει άλλη χρονιά σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου
Γιατί παραμονές δημοτικών εκλογών συγκρούεται με τις σχολικές καθαρίστριες;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ