Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει άλλη χρονιά σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν θέλει άλλη χρονιά σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προετοιμάζει το έδαφος για να ανατρέψει τις συνθήκες με τις σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου που δημιουργήθηκαν φέτος κάτω από την πίεση του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων και της Ένωσης Γονέων.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης ήδη άρχισε να διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά πως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι ο μόνος δήμος που έχει σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου και ότι αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Αυτό που κάνει ότι ξεχνάει ο κύριος Σταυρίδης είναι πως και ο ίδιος και η διοίκησή του έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν με τη δυναμική παρέμβαση των εργαζομένων, του Σωματείου των εργαζομένων και της Ένωσης Γονέων του δήμου. Οι σχολικές καθαρίστριες δεν προσλήφθηκαν με πλήρες ωράριο εξαιτίας της καλής καρδιάς του αντιδημάρχου Παιδείας, αλλά εξαιτίας των δυναμικών παρεμβάσεων.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ετοιμάζεται για ακόμα μια φορά να βάλει απέναντι το δίκαιο και να συγκρουστεί μαζί του. Το μόνο που θα καταφέρει για άλλη μια φορά είναι να συγκρουστεί με το Σωματείο Εργαζομένων και την Ένωση Γονέων, να εκτεθεί και να ηττηθεί.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ