Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Την ανυπαρξία της η διοίκηση δεν μπορεί να τη ρίχνει στους συμβούλους...

«Την ανυπαρξία της η διοίκηση δεν μπορεί να τη ρίχνει στους συμβούλους της αντιπολίτευσης»

Στη συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, στον ραδιοσταθμό 106,1 CITY INTERNATIONAL ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο σχετικά με την κόντρα που είχε με τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Φεβρουαρίου 2021. Η ερώτηση ήταν συγκεκριμένα η εξής:

«Επειδή αναφερθήκατε στο δημοτικό συμβούλιο θέλω να σταθούμε λίγο σ’ αυτό καθώς υπήρξε μία έντονη διαμάχη μεταξύ εσάς και της διοίκησης. Ακούστηκαν μέχρι και θεωρίες από την πλευρά της διοίκησης ότι εσείς γνωρίζατε την κατάσταση και δεν ενημερώσατε».

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έδωσε την παρακάτω απάντηση:

«Όλοι γνωρίζαμε. Όλοι γνώριζαν και μετά το παραδέχτηκε και ο δήμαρχος ότι είχε ενημέρωση από την Τετάρτη. Εγώ αυτό που είπα και γράφτηκε είναι το ότι εγώ είχα πληροφόρηση από την Αθήνα ότι τα κρούσματα τα οποία ανεβαίνουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ειδικά της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπως και τα λύματα που επεξεργάζεται το πανεπιστήμιο, αυτά εδώ δείχνουν ότι άμα προχωρήσει έτσι η περιοχή θα κλείσει. Αυτό ήταν που είπα εγώ.

Κάποιος της διοικήσεως βγήκε και είπε ότι εγώ ήμουν μάντης, εγώ είχα πληροφόρηση από κάπου και δεν ενημέρωσα. Μα αυτά τα ακούγαμε και στις τηλεοράσεις, νομίζω τις τελευταίες μέρες. Δεν ήταν ότι είχα μόνο εγώ την πληροφόρηση τρεις μέρες νωρίτερα και απ’ ότι μετά παραδέχτηκε κι ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο κι αυτός την Τετάρτη είχε πληροφόρηση. Άρα την ίδια μέρα που είχα κι εγώ. Το ζήτημα είναι ότι εάν δεν παρακολουθείς τα τεκταινόμενα που γίνονται στην περιοχή σου, εάν δεν ενημερώνεσαι από το πανεπιστήμιο, δεν ενημερώνεσαι από το υπουργείο, δεν ενημερώνεσαι από την Πολιτική Προστασία, αυτή την ανυπαρξία, όπως είπα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορείς να τη ρίχνεις στους δημότες ή στους συμβούλους της αντιπολίτευσης οι οποίοι θέλουν να ενημερώνονται και θέλουν να προφυλάξουν τον τόπο.

Νομίζω ότι η ανυπαρξία της διοίκησης φάνηκε. Ελπίζω τώρα που κατάλαβε ότι το πρόβλημα δεν είναι απλό, δεν είναι μια απλή γρίπη, όπως μας έλεγε ο δήμαρχος στην αρχή της πανδημίας, γιατί σας είπα μπέρδεψε τις ειδικότητες τις ιατρικές, νομίζω ότι τώρα θα έρθουμε σε μια κανονικότητα, θα κάνουμε αυτά που πρέπει, αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι λοιμωξιολόγοι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του κυρίου Αλεξανδρίδη μπορείτε να την ακούσετε από το youtube.

Τα. Σ.

«Oι εμμονές ενός γιατρού παθολόγου, ο οποίος θέλει να λειτουργεί σαν λοιμωξιολόγος, δημιουργούν καταστάσεις που πέφτουν στο κεφάλι των πολιτών»
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ