Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκατάδεκτος αλαζόνας ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης;

Ακατάδεκτος αλαζόνας ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης;

Ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Μαΐου 2024, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι ο νυν δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης φταίει που δεν έγινε παράδοση παραλαβή καθηκόντων. Γιατί;

Γιατί ο κύριος Μανδαλιανός πρόσφερε καφεδάκι στον κύριο Αλεξανδρίδη, προκειμένου να του πει κάποια πράγματα, αλλά ο κύριος Αλεξανδρίδης αρνήθηκε το καφεδάκι και την ενημέρωση.

«Είχαμε μαζευτεί στο γραφείο και σας είπα “Καθίστε κύριε Αλεξανδρίδη να πιούμε έναν καφέ να τα πούμε”. Δεν το κάνατε. Δεν θελήσατε. Μην κατηγορείτε εμάς ότι δεν σας παραδώσαμε», συνέχισε απευθυνόμενος στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Καθώς περνάει ο καιρός και απομακρυνόμαστε από το συγκεκριμένο καφεδάκι που πρόσφερε ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Αλεξανδρίδη και με την πειστικότητα που λέει όλα αυτά ο κύριος Μανδαλιανός, όχι μόνο θα τον πιστέψουμε ακόμα και όσοι γνωρίζουμε τα γεγονότα και ασχολούμαστε με τα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αλλά θα πιστέψει και ο ίδιος τον εαυτό του.

Στο τέλος έτσι όπως περιγράφει τα γεγονότα ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, θα πιστέψουμε ότι όντως ήθελε να παραδώσει τη διοίκηση στον νυν δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, τρατάροντάς του ταυτόχρονα και καφεδάκι, αλλά ο κύριος Αλεξανδρίδης αρνήθηκε γιατί είναι ακατάδεκτος αλαζόνας.

Για την ιστορία και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κύριος Μανδαλιανός έχασε τις δημοτικές εκλογές στις 15 Οκτωβρίου 2023. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023, ημερομηνία κατά την οποία ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Μανδαλιανός δεν είχε προσφέρει καφεδάκι στον κύριο Αλεξανδρίδη, προκειμένου να του παραδώσει τη διοίκηση του δήμου. Μάλιστα ο κύριος Μανδαλιανός την ημέρα της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στις 28 Δεκεμβρίου του 2023, τρεις ημέρες πριν παραδώσει τη διοίκηση. Εκείνην την ημέρα διάλεξε ο κύριος Μανδαλιανός για να κεράσει καφεδάκι στον κύριο Αλεξανδρίδη και να του πει και ορισμένα πράγματα για τον Δήμο.

Αυτή είναι η αλήθεια για το καφεδάκι που ήθελε να κεράσει ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Αλεξανδρίδη και παρεμπιπτόντως να τους πει και ορισμένα πράγματα για τον δήμο. Έτσι φανταζόταν ο κύριος Μανδαλιανός την παράδοση παραλαβή στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ