Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝομικά θα κινηθεί για τις πεζογέφυρες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Νομικά θα κινηθεί για τις πεζογέφυρες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, την Τετάρτη 24 Απριλίου στον ραδιοσταθμό Status FM 107,7, ρωτήθηκε για τα προβλήματα των πεζογεφυρών της περιφερειακής οδού.

Ως γνωστόν στις πεζογέφυρες της περιφερειακής οδού δεν λειτουργούν οι ανελκυστήρες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα σε μητέρες με μωρά σε καροτσάκια, σε ηλικιωμένους, αλλά και σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Οι ανελκυστήρες των πεζογεφυρών θα έπρεπε να είχαν λειτουργήσει στο τέλος του 2021, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου από την τότε διοίκηση του δήμου, τη διοίκηση Μανδαλιανού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν λειτουργήσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Status FM ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, οι πεζογέφυρες κατασκευάστηκαν από δύο εταιρείες που πρέπει να τις παραδώσουν στην ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. κι εκείνη με τη σειρά της να τις παραδώσει στο δήμο. Ο δήμαρχος τόνισε ότι επικοινωνεί κάθε δεκαπέντε ημέρες με τις εταιρείες για την παράδοση των πεζογεφυρών αλλά δεν εισακούγεται, ενώ υπογράμμισε ότι ο δήμος θα τις παραλάβει όπως είναι και θα βάλει σε κίνηση τους ανελκυστήρες.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ολοκλήρωσε την αναφορά του στο θέμα λέγοντας ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα κινηθεί νομικά εναντίον των δύο εταιρειών που πρέπει να παραδώσουν τις πεζογέφυρες και δεν τις παραδίδουν.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ