Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕργασίες της Υπηρεσίας Πρασίνου στο οικόπεδο της Κολοκοτρώνη στο Ελευθέριο Κορδελιό

Εργασίες της Υπηρεσίας Πρασίνου στο οικόπεδο της Κολοκοτρώνη στο Ελευθέριο Κορδελιό

Εργασίες πραγματοποίησε η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου χθες Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο οικόπεδο της οδού Κολοκοτρώνη στο Ελευθέριο Κορδελιό, στο οποίο υπάρχουν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.

Η Υπηρεσία Πρασίνου, παρουσία του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Ανέστη Κεχαγιά, προχώρησε σε κοπή κλαδιών που πίεζαν μάντρα και δημιουργούσαν κίνδυνο κατάρρευσής της. Στη διαδικασία των εργασιών δεν δίστασε να πάρει μέρος και ο ίδιος ο αντιδήμαρχος.

Στο χώρο, με εντολή του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας, βρέθηκε και δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας προκειμένου να βοηθήσει τις εργασίες με απομάκρυνση αυτοκινήτων που εμπόδιζαν. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να απομακρυνθούν όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα και, όπως μας είπε ο κύριος Ανέστης Κεχαγιάς, οι εργασίες κοπής των κλαδιών δίπλα στη μάντρα θα ολοκληρωθούν κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη βδομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Βασίλη Αϊβαζίδη, προκειμένου να ενημερωθούμε για την ημερομηνία απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από το χώρο, ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε πως αυτό προσδιορίζεται προς το τέλος του μήνα ίσως και λίγο αργότερα, γιατί ο διαγωνισμός για τη μίσθωση του γερανοφόρου, που θα απομακρύνει τα οχήματα, κηρύχτηκε άγονος και πρέπει να επαναληφθεί.

Οι περίοικοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγες ημέρες ακόμα, προκειμένου το οικόπεδο να καθαριστεί και να παραδοθεί στη γειτονιά. Οι δύο αντιδήμαρχοι και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του δήμου εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Η «Αγκίδα» θα παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει τους αναγνώστες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ