Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυχαριστήριο δείπνο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στη φιλαρμονική

Ευχαριστήριο δείπνο του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στη φιλαρμονική

Ευχαριστήριο δείπνο παρέθεσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στους μουσικούς της φιλαρμονικής και στην αρχιμουσικό για την εμφάνισή τους στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου. Από το δείπνο δεν έλειπε κανένας από τους μουσικούς.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν και όσοι συνέβαλαν στην ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής, η οποία έκανε εμφάνιση μετά από δυόμιση χρόνια απουσίας. Η εμφάνισή της μάλιστα ήταν επιτυχημένη.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να καταφέρει να εμφανιστεί η φιλαρμονική και μάλιστα επιτυχώς και πρώτα απ’ όλους τους μουσικούς, ενώ έθεσε και τον επόμενο στόχο που είναι στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου 2024 να μπορεί η φιλαρμονική να καλύψει και τις δύο παρελάσεις.

Βέβαια ο Παναγιώτης Καμπαρούδης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κορδελιού Ευόσμου, και ο Μουμουλίδης Σταύρος, αμισθί ειδικός συνεργάτης υπεύθυνος για την ανασυγκρότηση της φιλαρμονικής, έχουν θέσει πιο ψηλά τον πήχη, καθώς με την εμφάνιση της φιλαρμονικής στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου μπήκαν οι βάσεις για γρήγορη στελέχωσή της τόσο με μαθητές όσο και με ενήλικους.

Τους μουσικούς, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, τον υπεύθυνο της φιλαρμονικής και όσους βοήθησαν το δύσκολο εγχείρημα της παρουσίας της φιλαρμονικής στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου ευχαρίστησε και η αρχιμουσικός Μαργίτσα Ψιλοπούλου, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα στον Μεζεδόκηπο επί της Μαιάνδρου στον Εύοσμο, αφού αφενός η φιλοξενία του καταστήματος ήταν άψογη και αφετέρου οι μουσικοί της φιλαρμονικής Μάκης Πολυχρονιάδης και Βασίλης Λεονταρίδης, παίζοντας κλαρίνο και κιθάρα αντίστοιχα, ενθουσίασαν τους παραβρισκόμενους. Μαζί τους έπαιξε κλαρίνο ο Αλέξανδρος Ζώρας από τα χάλκινα της Γουμένισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ