Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠιάστηκε αδιάβαστος ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης για τον φορτωτή…

Πιάστηκε αδιάβαστος ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης για τον φορτωτή…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Μαρτίου 2024, αναφέρθηκε σε φορτωτή που αγοράστηκε τα προηγούμενα χρόνια, ο οποίος είναι άχρηστος για το δήμο, γιατί ούτε λατομείο έχει ο δήμος, ούτε μεγάλη οδό σαν την Εγνατία πρόκειται να κατασκευάσει.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης όμως, παρ’ όλο που είναι του επαγγέλματος, δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για τους φορτωτές ή κάνει πως δεν τα γνωρίζει, γιατί έτσι τον συμφέρει προκειμένου να κατηγορήσει την προηγούμενη διοίκηση του δήμου, τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Οι φορτωτές δεν χρησιμοποιούνται μόνο στα λατομεία ή στην κατασκευή μεγάλων οδών, όπως ισχυρίστηκε ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Ο φορτωτής είναι μια αυτοκινούμενη μηχανή φόρτωσης και εκφόρτωσης που φορτώνει χύμα υλικά σε οχήματα ή άλλο εξοπλισμό.

Είναι προφανές ότι ο φορτωτής χρειαζόταν στη διοίκηση Μανδαλιανού για να φορτώσει σε φορτηγό τις μελέτες για την ανέγερση σχολείων και να τις μεταφέρει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μπορεί ίσως να χρειαζόταν για να φορτώσει σε φορτηγό τα 30 εκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε η διοίκηση Μανδαλιανού για έργα. Θα μπορούσε επίσης να φορτώσει σε φορτηγό την επικαιροποιημένη μελέτη του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Θα ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ο φορτωτής στην ανέγερση Αστυνομικού Τμήματος άνωθεν της περιφερειακής οδού. Ένας φορτωτής θα μπορούσε να φορτώσει σε φορτηγό τα άλμπουμ φωτογραφιών με τις ασφαλτοστρώσεις, προκειμένου να μεταφερθούν σε Μουσείο Ασφαλτόστρωσης!

Αν όμως ο φορτωτής δεν θα χρησιμοποιούταν για όλα τα παραπάνω, σίγουρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του λιμανιού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, γιατί, ως γνωστόν, η διοίκηση Μανδαλιανού θα μας έφερνε και θάλασσα εάν δεν έχανε τις εκλογές!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ