Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Γαρούφας επιτέλους διαπίστωσε το πρόβλημα της περιοχής της Διαλογής!

Ο κύριος Γαρούφας επιτέλους διαπίστωσε το πρόβλημα της περιοχής της Διαλογής!

«Επισκέφτηκα τις προάλλες το Δημοτικό Σχολείο της Διαλογής και διαπίστωσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής όσον αφορά την μοναδική έξοδο διαφυγής προς την περιφερειακή οδό. Τι γίνεται με αυτό το θέμα; Πρέπει η διοίκηση να το δει ζεστά, γιατί πραγματικά κάθισα μισή ώρα και διαπίστωσα το έντονο αυτό πρόβλημα».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Αθανάσιος Γαρούφας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος των δασκάλων του δήμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 20ης Μαρτίου 2024.

Εάν ενημερώναμε τους κατοίκους της Διαλογής για την τοποθέτηση του κυρίου Γαρούφα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, είναι πολύ πιθανό να μας έλεγαν «καλώς τον κύριο Γαρούφα κι ας άργησε.

Να πληροφορήσουμε τον κύριο Γαρούφα, αν και ήταν μέλος της αντιπολίτευσης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου και θα έπρεπε να έχει γνώση, ότι η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό έκλεισε τον Ιούλιο του 2022 και έπρεπε να ανοίξει το Μάρτιο του 2023. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έπρεπε να ανοίξει και δύο περίπου χρόνια από τότε που έκλεισε.

Ο κύριος Γαρούφας τώρα διαπίστωσε το πρόβλημα, ενώ μάλιστα έχει μεσολαβήσει και προεκλογική περίοδος. Δηλαδή δεν διαπίστωσε το πρόβλημα ούτε όσο ήταν μέλος του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε κατά την προεκλογική περίοδο που η αντιπολίτευση πάντα ψάχνει να βρει προβλήματα για να τα αναδείξει και το διαπίστωσε τώρα.

Ας ρωτήσει ο κύριος Γαρούφας την παράταξη Μανδαλιανού, με την οποία η παράταξή του τόσο πολύ έχει συσφίξει τις σχέσεις. Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν αυτή που ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα ανοίξει η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό και από τότε πέρασε ένας χρόνος. Η διοίκηση Μανδαλιανού πόσο ζεστά είδε αυτό και άλλα ζητήματα, ώστε να κερδίσει την εκτίμηση την οποία χαίρει από τον κύριο Γαρούφα και την παράταξη στην οποία ανήκει;

Μ.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ