Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜηχανήματα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους λόγους που διαφημίστηκαν

Μηχανήματα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους λόγους που διαφημίστηκαν

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 20ης Μαρτίου 2024, μάθαμε από το δήμαρχο και από τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας διάφορα απίστευτα κι όμως αληθινά πράγματα για το τι συμβαίνει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας, Πέτρος Μεσθανεύς, αναφέρθηκε στο σάρωθρο που αγοράστηκε τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο τελικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την καθαριότητα και όχι για την πολιτική προστασία. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Μεσθανεύς:

«Έχουμε ολοκαίνουργια οχήματα που απλά τα έχουμε, που η χρήση τους δεν είναι για το δήμο. Πριν από ένα χρόνο παραλάβαμε ένα σάρωθρο, αν δεν κάνω λάθος κύριε Μανδαλιανέ. Αυτό το σάρωθρο χρησιμοποιείται και σαν αποχιονιστικό.

Όταν είχαμε την πληροφορία ότι θα έχουμε χιονόπτωση, ζήτησα από την Υπηρεσία, στην οποία ανήκει το σάρωθρο, να μπούνε πάνω του τα μαχαίρια, να μπει η αλατιέρα πίσω του για να το λειτουργήσουμε και να το βγάλουμε έξω. Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί για να μπούνε τα μαχαίρια και η αλατιέρα στο σάρωθρο χρειάζονται δύο μέρες και άλλες δύο μέρες για να βγούνε. Καταλαβαίνετε ότι η καθαριότητα θα μείνει χωρίς σάρωθρο και ότι δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας».

Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του σαρώθρου σε περίπτωση χιονόπτωσης; Τα λόγια τα μεγάλα τα παχιά τα προπαγανδιστικά που έγραφε η ιστοσελίδα του δήμου για νέο πολυμηχάνημα το οποίο πλην της σάρωσης του οδοστρώματος για απομάκρυνση απορριμμάτων, έχει δυνατότητα εκχιονισμού αλλά και ρίψης αλατιού, αφού είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Κιμ. Ο.

Πεταμένα χρήματα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε πανάκριβα αχρείαστα μηχανήματα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ